Δένδιας: Η ελληνική κοινωνία θα κερδίσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Tη βεβαιότητα ότι «η ελληνική κοινωνία του 2014, θα δώσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας και ομονοούσα θα την κερδίσει» εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ο οποίος επισκέφθηκε την Τετάρτη τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίθεση στην γερμανική πρεσβευτική κατοικία στην Αθήνα, ο κ. Δένδιας επισήμανε ότι «οι σφαίρες που ρίχθηκαν, στην πραγματικότητα ρίχθηκαν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού κράτους και της προσπάθειας την οποία κάνει για ανάκαμψη.»

Στο πλαίσιο αυτό, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τα στελέχη της ΕΛΑΣ «για την τεράστια υπηρεσία, την οποία προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των ελλήνων πολιτών» και μάλιστα, όπως είπε, «με αιματηρές θυσίες».
«Η ΕΛΑΣ θρήνησε θύματα το χρόνο που πέρασε στην τεράστια αυτή προσπάθεια για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των ελλήνων πολιτών» υπογράμμισε ο υπουργός.

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας μαζί με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρο Σπύρου και τον Δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή παρέστησαν στην δοξολογία, που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κέρκυρας. Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο κ. Δένδιας ευχήθηκε το 2014 να είναι η χρονιά που θα βγούμε από την κρίση και θα μπορέσει η ελληνική κοινωνία να περάσει στην ανάπτυξη. «Ξέρω πόσο δύσκολα ήταν αυτά τα χρόνια που πέρασαν, ελπίζω ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα» σημείωσε.

Πηγή: skai.grk