Αθλητικά Παρασκήνια, 3 Ιανουαρίου 2014

  • Επιστρέφει σύντομα ο ΜήτρογλουΕπιστρέφει σύντομα ο Μήτρογλου

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με τον Κώστα Μήτρογλου να προπονείται όλο και πιο έντονα.

  • Παυλής, ο Αμπιντάλ της ΑΕΚΠαυλής, ο Αμπιντάλ της ΑΕΚ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για έναν εκ των μεγαλύτερων αγωνιστών που έχει συναντήσει στο ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ που πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον αναδείξει πρωταθλητή της ζωής.

  • Άδοξο τέλος για Παυλή!Άδοξο τέλος για Παυλή!

    Θοδωρής Βασίλης – Τελικά κάποια πράγματα στην ζωή δεν μπορείς να τα κερδίσεις. Ο Μιχάλης Παυλής έδωσε τον αγώνα του αλλά αυτή την φορά δεν βγήκε νικητής. Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναγκάζεται σε ηλικία 24 ετών να σταματήσει το ποδόσφαιρο αφού το σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.

  • Η δυσκολία για Μαντούρο στον ΠΑΟΚΗ δυσκολία για Μαντούρο στον ΠΑΟΚ

    Gazzetta team – Ο Μαντούρο έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά το τελευταίο εμπόδιο για να μετακομίσει στην Τούμπα είναι ένα οικονομικό κομμάτι.

  • Ο Διαμαντάκος θα μιλήσει με τον ΜίτσελΟ Διαμαντάκος θα μιλήσει με τον Μίτσελ

    Γράφει από του Ρέντη ο… Περίεργος! – Ο Δημήτρης Διαμαντάκος είναι δανεικός στον Εργοτέλη από τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στους Πειραιώτες, αφού πρώτα μιλήσει με τον Μίτσελ.

  • Υπομονή για Πέτριτς στον ΠαναθηναϊκόΥπομονή για Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

    Gazzetta team – Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει για λίγο ακόμα την απάντηση του Μλάντεν Πέτριτς, ενώ υπάρχουν στα σκαριά άλλοι δύο επιθετικοί.

  • Νέος τραυματισμός για ΡούνεϊΝέος τραυματισμός για Ρούνεϊ

    Gazzetta team – Ο Γουέιν Ρούνεϊ… έβγαλε όλο το ματς με την Τότεναμ, αλλά έχει ξανά ενοχλήσεις στον προσαγωγό και είναι αμφίβολος για τα παιχνίδια με Σουόνσι και Σάντερλαντ.

  • Αθανασίου: «Πρώτα η παραμονή»Αθανασίου: «Πρώτα η παραμονή»

    Αχιλλέας Τσιμπογιάννης – Για την χρονιά που φεύγει, την επιστροφή του Εργοτέλη στην Α’ Εθνική και τους στόχους, σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, μίλησε στο gazzetta.gr ο Γρηγόρης Αθανασίου.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/