Δύο νεκροί – ένας χαροπαλεύει σε σύγκρουση λεωφορείου ΚΤΕΛ με Νταλίκα στα Μάλγαρα

ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Δύο επιβάτες του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας έχασαν τη ζωή τους, τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι 17 ελαφρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον Πύραρχο Κωνσταντίνο Πουλτίδη, που είναι επικεφαλής της επιχείρησης της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών,  δύο γυναίκες  κάτω των 30 ετών, έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο και ο οδηγός του λεωφορείου έχει τραυματιστεί στα πόδια. Στο σύνολό τους, οι επιβάτες ήταν 27…
Από τους σοβαρά τραυματισμένους ο ένας μεταφέρεται ήδη στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου.
Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν 12 ασθενοφόρα και δύο κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ, που μεταφέρουν τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.
ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ
Το τροχαίο συνέβη στο 2ο χιλιόμετρο, πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου συγκρούστηκε με νταλίκα.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Λιούπα, Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που είναι στο σημείο, το λεωφορείο έπεσε πάνω στη νταλίκα που προπορευόταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο δεν έβρεχε την ώρα του τροχαίου…

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η νταλίκα -που έχει τουρκικές πινακίδες- ήταν σταματημένη στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης αλλά χωρίς αλάρμ και προειδοποιητικό τρίγωνο.

ΦΩΤO από το seleo
ΦΩΤO από το seleo

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, στο σημείο πήγαν πάνω από 15 ασθενοφόρα…
Δύο λωρίδες κυκλοφορίας παραμένουν κλειστές και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας, από τον κόμβο στο Κλειδί.

ΦΩΤO από το seleo
ΦΩΤO από το seleo

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Πηγή:NewsIt.gr