Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος -Παραδόθηκε ο ένας από τους δράστες

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λίγο πριν τις 17:00 ο ένοπλος απαγωγέας του επιχειρηματία Εμμανουήλ Καραμολέγκου παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της Κερατέας. Πρόκειται για τον Ρουσλάν Τσιρχελάν Μολδαβό υπήκοο, 37 ετών.

Σύμφωνα με το vimaonline.gr ο 37χρονος Μολδαβός είχε και άλλους δύο συνεργούς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας η Αστυνομία βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον απαγωγέα, ο οποίος προφανώς φθάνοντας σε αδιέξοδο, προτίμησε να παραδοθεί μαζί με τον απαχθέντα επιχειρηματία στο τοπικό τμήμα της Ασφαλείας της Κερατέας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Αισιο τέλος είχε η υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθη ένας από τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το κρυσφήγετο των απαγωγέων εντοπίστηκαν με της βοήθεια της ΕΥΠ από τα τηλεφωνήματα που έκαναν και ο επιχειρηματίας απελευθερώθηκε με τη βοήθεια των ΕΚΑΜ, ενώ ταυτόχρονα συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ο επιχειρηματίας βρέθηκε στην περιοχή της Κερατέας και ότι ο δράστης παραδόθηκε μόνος του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δύο συνεργών του απαγωγέα.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του βρίσκται στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας και θα δώσει κατάθεση τα επόμενα λεπτά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι απαγωγείς ζήτησαν ως λύτρα από την οικογένεια του επιχειρηματία υπέρογκο χρηματικό ποσό.

Πώς έγινε η απαγωγή

Σύμφωνα με πληροφορίες η απαγωγή του αρτοβιομήχανου έγινε το βράδυ της Τρίτης στη συμβολή των οδών Κλεισθένους και Οσας στο Κορωπί, μεταξύ 22.55 και 23.05, την ώρα που ο επιχειρηματίας επέστρεφε σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή της Πεντέλης.

Οι απαγωγείς, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ήταν τέσσερις και κινήθηκαν ως εξής: Πλεύρισαν με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, το ακινητοποίησαν και δύο από αυτούς μπήκαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου αιφνιδιάζοντας τον επιχειρηματία.

Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ

– Η απαγωγή του επιχειρηματία έγινε χθες βράδυ στον Γέρακα την ώρα που επέστρεφε σπίτι του στην Παλαιά Πεντέλη
– Οι απαγωγείς εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού
– Η εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε. σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως η λειτουργία της επιχείρησης συνεχίζεται απρόσκοπτα
– Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος του επιχειρηματία αναγνώρισε τα γυαλιά του πατέρα του που βρέθηκαν
Μαρτυρίες κατοίκων μόνο στο NewsIt και ΦΩΤΟ από την περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά την απαγωγή πασίγνωστου επιχειρηματία. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και με ανακοίνωση της εταιρείας του επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε., αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως “σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα.

Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Φωτό από την ιστοσελίδα της εταιρείας Καραμολέγκος Α.Ε.
Φωτό από την ιστοσελίδα της εταιρείας Καραμολέγκος Α.Ε.

Η απαγωγή σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έγινε το βράδυ της Τρίτης στον Γέρακα, μεταξύ 22.55 και 23.05 την ώρα που ο επιχειρηματίας επέστρεφε σπίτι του στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι 4 απαγωγείς στην οδό Κλεισθένους στην συμβολή της με την ‘Οσσας, πλεύρισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία με 2 μηχανές μεγάλου κυβισμού, το ακινητοποίησαν, μπήκαν στο πίσω κάθισμα δυο από αυτούς και αιφνιδίασαν τον επιχειρηματία.

Δείτε μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής

Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο μάλιστα που έγινε η απαγωγή, βρέθηκαν τα γυαλιά του απαχθέντος τα οποία και αναγνώρισε ο γιος του.

Η αστυνομία είναι σε συνεχεία διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειματίας πρόσφατα είχε πάρει μεγάλο δάνειο.

Πηγή:NewsIt.gr