Μεγαλειώδης εμφάνιση της διευθύντριας στο σχολείο-«διαμάντι» της Ν.Υόρκης

Νέα Υόρκη
Οι αποκαλύψεις που έκανε η New York Post για το σχολείο όπου τίποτα δεν λειτουργεί, φαίνεται ότι είχαν κάποιο αποτέλεσμα: η διευθύντριά του εμφανίστηκε στο σχολείο νωρίς το πρωί μαζί με τη δικηγόρο της σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Όπως γράφει η εφημερίδα, δίνοντας συνέχεια στο θέμα, η Μαρσέλα Σιλς εμφανίστηκε στην είσοδο του συγκροτήματος στις 7:30 το πρωί. Φορούσε γούνα, μαύρα γιαλιά και εξαιρετικά έντονο μακιγιάζ. Η δικηγόρος της οδηγούσε και ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο.

«Τόσο νωρίς δεν είχε έρθει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια» σχολίασε στην εφημερίδα κάτοικος της περιοχής.

Η ίδια ήταν χαμογελαστή, είχε μάλιστα αγοράσει και βιβλία για τα παιδιά, ενώ είχε ετοιμάσει και μια καλλιτεχνική παρέμβαση για τους επισκέπτες της.

Ποιοι ήταν οι επισκέπτες; Οι αρμόδιοι της διεύθυνσης εκπαίδευσης της Νέας Υόρκης, οι οποίοι μετά τις αποκαλύψεις κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν να επιθεωρήσουν το σχολείο.

Υποσχέθηκαν μάλιστα ότι θα παρακολουθούν στενά τα όσα συμβαίνουν εκεί, δεδομένου ότι πρόκειται για μια από τις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές του Κουίνς.

Το θέμα προκάλεσε την αντίδραση και του δημάρχου της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο. «Οι αποκαλύψεις μας προβληματίζουν έντονα. Θα πάρουμε πολύ σοβαρά υπόψη τα αποτελέσματα της έρευνας και θα λάβουμε στη συνέχεια αποφάσεις» δήλωσε.

Για την ιστορία, η διευθύντρια βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία εννέα χρόνια και εισπράττει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 128.000 δολαρίων ετησίως συν υπερωρίες…

Newsroom ΔΟΛ