ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο

Στο Παλαιό Φάληρο βρέθηκε κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε μάσα βαρύ οπλισμό, ίσως και εκτοξευτή ρουκετών!

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην οδό Αγίας Κυριακής.  Επί τόπου κλήθηκε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ο δρόμος αποκλείστηκε και με αστυνομικό σκύλο ερεύνησαν εξωτερικά το αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το αυτοκίνητο ασημί χρώματος και μάρκας Opel Astra είχε εντοπιστεί εδώ και 12 ημέρες και παρακολουθούνταν από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας καθώς υπήρξαν αναφορές ότι ήταν γεμάτο όπλα και εκρηκτικά.

Το εκπαιδευμένο σκυλί όταν έφτασε στα εκρηκτικά άρχισε να γαβγίζει. Οι αστυνομικοί φώναξαν την πραγματική ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου η οποία ξεκλείδωσε με τα δεύτερα κλειδιά. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο «φορτίο» και δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Όπλα βαρέως τύπου , αυτόματα και Καλάσνικοφ βρίσκονταν στοιβαγμένα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Κάποιοι κάνουν λόγο και για ρουκέτες χωρίς αυτό να έχει διασταυρωθεί.

Αποκλείστηκε ο δρόμος της Αγίας Κυριακής και ερευνήθηκε η περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες ως προς το ποιοι να κρύβονται πίσω από το φορτίο, εικάζεται, όμως, ότι ίσως είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός και η παρέα του.

Έρευνες ενεργεί η αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ο κόκκινος συναγερμός που έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική από το αυτοκίνητο “γιάφκα” εξηγείται και από μία άλλη περίεργη …σύμπτωση. Ειδικότερα, το αυτοκίνητο εκλάπη την πρώτη ημέρα άδειας του Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ παράλληλα υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο Ξηρός εθεάθη μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Φλοίσβου, πολύ κοντά δηλαδή από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο με το οπλοστάσιο. Ακόμη, ο Χ. Ξηρός στη δίκη της 17Ν “καυχιόταν” ότι ήταν καλός χειριστής των RPG, όπλων που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, αδυναμία σε αυτά τα όπλα είχε δηλώσει πως έχει και ο Μαζιώτης.

Η Αντιτρομοκρατική περίμενε τους τρομοκράτες

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική είχε υποκλέψει συνομιλίες τρομοκρατών για νέο μεγάλο χτύπημα, πιθανότα στα γραφεία της Ν.Δ, που απέχουν περίπου ένα χιλιόμετρο από το σταθμευμένο αυτοκίνητο.