ΤΕΛΙΚΑ: Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 – Εργοτέλης – Βέροια 2-0

 

λΉΞΗ στο Παγκρήτιο

ΛΗΞΗ στα Πηγάδια

92′  Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα: Τετ α τετ του Τσουκαλά αλλά το πλασέ του κόντραρε και στη συνέχεια ο Τσέμα μπλόκαρε την μπάλα

87′ Αλλαγή για τη Βέροια: Ο Τζημογιάννης αντί του Μπάρμπα.

86′ Εργοτέλης – Βέροια (2-0):  Κλέψιμο του Διαμαντάκου ο οποίος πέρασε δύο παίκτες και μπήκε στην περιοχή, άφησε στον Ρομάνο και αυτός στον Μπαντιμπανγκά, ο οποίος έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

86′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ:Ο Αυγενικός στη θέση του Γιάκου

82′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ: Ο Κυβελίδης στη θέση του Ίλιτς

79′ Αλλαγή για τη Βέροια: Ο Κομόλοφ αντί του Παυλίδη.

76′ Εργοτέλης – Βέροια: Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Βέροιας ως τώρα, μετά από σέντρα από δεξιά που πέρασε από δύο παίκτες και έφτασε στον επερχόμενο Τραπ, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει.

75′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Ντάσιος στη θέση του Ακόστα

74′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα: ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΣ, με τον Γιάκο να δέχεται την μπαλιά από τον Τσουκαλά αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τσέμα

71′ Αλλαγή για τη Βέροια. Ο Καλτσάς αντί του Ζεζίνιο.

70′ Αλλαγή για την Skoda Ξάνθη. Ο Τριάδης στη θέση του Γούτα

65′ Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η βροχή στο Παγκρήτιο

61′ Εργοτέλης – Βέροια: Κίτρινη στον Γκονσάλβες

58′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (0-3): Ο Στρούνα βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης από δεξιά, γύρισε τη μπάλα και ο Ίλιτς έστειλε την μπάλα στα διχτυα

57′ Εργοτέλης – Βέροια (1-0). Ο Ρομάνο βρήκε τον Κούμπικ από αριστερά, αυτός με τη μία παράλληλη μπαλιά για τον επερχόμενο Διαμαντάκο, ο οποίος παρά την πίεση δύο παικτών της Βέροιας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά

56′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα: ΔΟΚΑΡΙ για την Ξάνθη, σε εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου

54′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα: Κίτρινη κάρτα για τον Μπέριος

51′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα: Κίτρινη κάρτα στον Τζημόπουλο

46′ Εργοτέλης – Βέροια: Σέντρα του Κούμπικ από αριστερά, ο Διαμαντάκος έπιασε την σκαστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Έναρξη του αγώνα και στο Παγκρήτιο

Αλλαγή για τον Εργοτέλη: Ο Κούμπικ αντί του Χαντί.

Έναρξη δεύτερου μέρους στην Ξάνθη

Αλλαγή για την Ξάνθη με τον Μαρίν να περνάει στη θέση του Κάλβο

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ

39′ Εργοτέλης – Βέροια (0-0). Η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Χαντί έκανε το σουτ αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

31′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (0-2). O ΠΑΣ είναι εξαιρετικός. Έφυγε πίσω από τη σέντρα ο Τσουκαλάς ο οποίος γύρισε στον Κοροβέση και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

26′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (0-1). Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Ίλιτς βγήκε από πλάγια θέση και αντί να γυρίσει τη μπάλα στον αμαρκάριστο Κοροβέση, αποφάσισε να τελειώσει μόνος του τη φάση και αστόχησε.

20′ Εργοτέλης – Βέροια (0-0). Η πρώτη ευκαιρία στο ματς είναι για την Βέροια. Το σουτ του Παυλίδη από καλή θέση έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Στοϊκοβιτς.

13′ Εργοτέλης – Βέροια (0-0). Η έντονη βροχόπτωση στο Ηράκλειο δυσκολεύει τις προσπάθεις των παικτών και των δύο ομάδων.

13′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (0-1). Η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς. Ο Σολτάνι έπιασε την κεφαλιά με τον Βελλίδη να διώχνει.

7′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (0-1). ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΥΟΝ ΠΑΣ. Ο Τζημόπουλος με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

7′Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (0-0). ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΣ. Το πλασέ του Κοροβέση χτύπησε στο δοκάρι του Τσέμα.

2′ Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (0-0): Απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Τσέμα απέκρουσε τη σέντρα-σουτ του Κοροβέση αλλά έστρωσε τη μπάλα στον Τσουκαλά ο οποίος από πλεονεκτικότατη θέση αστόχησε.

Σέντρα στα δύο γήπεδα

Ο Γιάννης Πετράκης δεν κάθεται στον πάγκο διότι η ταυτότητα προπονητή που έχει, γράφει Εργοτέλης και έτσι δεν έχει δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο.

Οι συνθέσεις στα Πηγάδια

Skoda Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Τσεμά, Μουκουάνα, Κάλβο, Γούτας, Σολάρι, Πάμπλο Γκαρσία, Χοσέμι, Φλίσκας, Μάνταλος, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Γιάκος, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Μπέριος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα.

Οι συνθέσεις στο Παγκρήτιο

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοϊκοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Καρντόζο, Ρομάνο, Ιμπραϊμ, Χαντί, Διαμαντάκος, Μπαντιμπανγκά.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Ζεζίνιο, Τραπ, Παυλίδης, Μοχάμεντ, Γκονσάλβες, Μπαργκάν.