Δύο χρόνια με την Panhellenic Post – Συγχαρητήρια Μηνύματα, Μέρος 2

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Αθήνα. Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες (24 Φεβρουαρίου 2014) από όταν ξεκινήσαμε την περιπέτεια της Panhellenic Post.com.  Δύο όμορφα, δημιουργικά χρόνια δίπλα στον απανταχού ελληνισμό. Δύο δύσκολα χρόνια, αφού δύσκολα χρόνια ήταν και για την πατρίδα μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο έργο μας. Στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ευχαριστούμε τους λιγοστούς συνεργάτες που κόπιασαν μαζί μας προσελθόντες στην ιδέα του Απόδημου Ελληνισμού. Ευχαριστούμε τους φίλους ομογενείς που μας στήριξαν με τον καλό τους λόγο, με τα ενθουσιώδη τους σχόλια. Ευχαριστούμε τους  ανά τον κόσμο αναγνώστες μας,  που μας τίμησαν και μας τιμούν με την προτίμησή τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς και όλους όσους έσπευσαν να ευχηθούν στην PanhellenicPost, να την στεριώσουν με τον καλό τους λόγο, να την ενθαρρύνουν με την φιλοφρόνησή τους. Σας είμαστε  πραγματικά υπόχρεοι. Χθες δημοσιεύσαμε μερικά από τα μηνύματα που έφθασαν στην εφημερίδα μας από θεσμικούς παράγοντες αλλά και απλούς φίλους-αναγνώστες.  Συνεχίζουμε σήμερα με ορισμένα άλλα μηνύματα.  Όπως ήδη έχουμε σημειώσει, τα μηνύματα που έχουν προσωπικό χαρακτήρα δεν θα τα δημοσιεύσουμε. Οι ευχαριστίες μας και προς αυτούς, είναι το ίδιο ολόθερμες.

ΡΗΡ

 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΙΙ

 skaanthol 019Στον αξιότιμο Χρήστο Μαλασπίνα

και την Panhellenic Post

που μας ενημερώνει καθημερινά, ολόθερμα συγχαρητήρια μαζί με την αγάπη μου και την απέραντη εκτίμησή μου.

Ό,τι νιώθω εγώ για τα συμβαίνοντα …εσείς το γράφετε!

(Με ανυπέρβλητο πανέξυπνο χιούμορ που ειλικρινά με «τσακώνει»!) Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ!

STELLA ZAMPOUROU FOLLENTER 24.2.2014  NΥ.

*************************************************************************

 

kampizionis2Φίλτατε κύριε Μαλασπίνα,

Παρακαλώ δεχθείτε τις θερμότερες των ευχών  μου για την συμπλήρωση  διετίας επιτυχούς  και  ωφελίμου δια την Διασπορά έργου σας.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Δρ. Ανδρέας Καμπιζιώνης

Charlotte N.C.

***********************************************************************

 

GEORGE-SYRIOPOULOSΔυο χρόνια είναι λίγο. Πολύ λίγο. Ελπίζουμε σε πολύχρονη συνέχεια!

Δυο χρόνια καθημερινό παρόν στη διαδικτυακή κοινότητα, με πενιχρά οικονομικά μέσα αλλά περίσσια δύναμη και αγάπη για τον ελληνισμό της διασποράς, είναι πραγματικός άθλος.

Γνωρίζοντας τις αγνές προθέσεις του εγχειρήματος, από τα σπάργανά του, και τις εργώδεις προσπάθειες του δημιουργού του Panhellenic Post, εκφράζω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου στον Χρήστο Μαλασπίνα. Όχι μόνον επειδή κατάφερε να «αντέξει» και να μεγεθύνει το εγχείρημά του, αλλά κυρίως επειδή ούτε μια μέρα δεν ξέφυγε από τον οραματικό του στόχο.

Από την πρώτη ως την τελευταία ανάρτησή του διακονεί τον ελληνισμό της διασποράς αναδύοντας όλο το μεγαλείο των ξενιτεμένων αδελφών μας, μεταφέροντας στους εγχώριους Έλληνες τα νέα της Ομογένειας και δικτυώνοντας τους διάσπαρτους ελληνόφωνες της Οικουμένης με επίκεντρο έναν αντικειμενικό ειδησεογραφικό πυρήνα υψηλής ποιότητα, σύγχρονης αισθητικής, λειτουργικής πρόσβασης και πολυθεματικής ενημέρωσης.

Ο Χρήστος Μαλασπίνας ανήκει στην κατηγορία των ανεξάρτητων δημοσιογράφων που «το παλεύουν». Με την «αποχώρησή» του από το δυναμικό της ERT Wolrd μετέτρεψε την αναποδιά σε… ευκαιρία να δώσει το μεράκι του στη δική του δουλειά. Προσπάθεια δύσκολη, δαπανηρή σε χρόνο και χρήμα. Περίσσευε το όραμα κι ας έλειπαν οι απαραίτητοι πόροι.

Σήμερα, με τη συμπλήρωση δυο χρόνων από τη διαδικτυακή γέννησή του, το Panhellenic Post επιβεβαιώνει επάξια την αποστολή του και διαψεύδει όσους διέβλεπαν μια μικρής διάρκειας ηλεκτρονική έκδοση.

Τώρα, η πρόκληση για το Panhellenic Post είναι να αποδείξει πως και οι αναγνώστες του άξιζαν τις θυσίες! Για κάθε επαγγελματία η διατύπωση ευχών δεν αρκεί για να πάει παραπέρα. Χρειάζεται και «καύσιμα» η προσπάθεια. Τα εύσημα δεν αρκούν. Περισσότερες διαφημίσεις συν-Έλληνες. Καθαρές κουβέντες.

Από την πλευρά μου, λοιπόν, εύχομαι του χρόνου το Panhellenic Post να είναι ακόμη πιο δυνατό, με διαφημιστικούς πόρους ικανούς να στηρίξουν την επαγγελματική δουλειά του Χρήστου Μαλασπίνα και να ενισχύσουν την ιστοσελίδα έτσι που… και ο δημιουργός της να μπορεί να συνεχίσει χωρίς εξαρτήσεις και οι συνεργάτες του να αυξηθούν και οι αναγνώστες να απολαμβάνουν ολοένα και καλύτερη ποιότητα ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

Χρόνια Πολλά και Καλή Δύναμη σε όλους τους συντελεστές του Panhellenic Post!

Γιώργος Συριόπουλος,

Δημοσιογράφος.

*****************************************************************************

 

kaurefthsΚύριε Μαλασπίνα,

Να είμαστε γεροί και να την στηρίζουμε!..

Χρόνια καλά στην Panhellenic Post!

Ιωάννα Μπέτση

Συνεργάτιδα

(Σ.σ. Ιωάννα, πότε θα μας χαρίσεις μία φωτογραφία σου;)

*******************************************************************************

Κύριε Μαλασπίνα,

Όλα τα καλά για την συμπλήρωση δύο ετών από την αφετηρία της Panhellenic Post!

Ξέρω και τους κόπους και την αγωνία(-ες) όλης αυτής της έως τώρα διαδρομής.

Εύγε!

Πολλούς χαιρετισμούς.

Mihalios Xilas

****************************************************************************

indexΣυγχαρητήρια   στον φίλο  κ.  Χρήστο  Μαλασπίνα  και  Panhellenic post   για τα  2   υπέροχα χρόνια .
God  bless  you and  your  family
και καλή συνέχεια.
Peter  Triantafyllos
Toronto
****************************************************************************

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ…