Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα

 

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα από το 32′ λόγω της αποβολή του Μιγκέλ Βίτορ με απευθείας κόκκινη κάρτα αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση με Στοχ και Λούκας και πανηγύρισε την 14η νίκη του στην Τούμπα.

Mετά από συναρπαστικό παιχνίδι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του δυναμικού ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρει τη νίκη με 2-1, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μολονότι από το 32ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μιγκέλ Βίτορ, και στο 63′ ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο σκορ με τον Λίλα, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με τα γκολ των Στοχ (66′) και Λούκας (81′).  Το ματς είχε μεγάλη ένταση και ο διαιτητής Βοσκάκης, εκτός από την αποβολή του Βίτορ, έδειξε και δέκα κίτρινες κάρτες.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι απόσταση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ενώ αν άρχιζαν σήμερα τα πλέι οφ θα είχε 2 βαθμούς.

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου (65′ Χούσεν), Νάτχο, Σαλπιγγίδης (56′ Λούκας), Βούκιτς (46′ Γεωργιάδης), Στοχ, Αθανασιάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος (73′ Μπέριος), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Βίλα, Λίλα (87′ Νάκος), Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ίλιτς, Γιάκος (50′ Ακόστα).

 

Πηγή pamesports.gr