ΤΕΛΙΚΑ: Άρης-Εργοτέλης 0-2 – ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0 – Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-1

ΤΕΛΙΚΟ ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2

ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

94′ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1: Στο 94′ ο Καμπάνταης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε (σωστά) αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

91′ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1: Δοκάρι για τον Πανιώνιο. Μετά από κόρνερ του Λάζνικ η κεφαλιά του Αραβίδη χτύπησε στο δοκάρι.

87′ ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2: Κόκκινη κάρτα για τον Εργοτέλη. Ο Στοϊκοβιτς αποβλήθηκε όταν σταμάτησε αντικανονικά, εκτός περιοχής, τον Μανιά.

ΤΕΛΙΚΟ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

86′ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Μπούντιμιρ βρέθηκε απένβαντι στον Ανέστη με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να σώζει την ομάδα του.

84′ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0: Ωραίο σουτ του Δημούτσου, με τον Φερνάντες να μπλοκάρει.

78′ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0: Δοκάρι για τον Ατρόμητο μετά από σουτ του Μπρίτο.

69′ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1: Γκολ για τον Παναιτωλικό. Ωραία συνεργασία των παικτών του Μάκη Χάβου με τον Μπούντιμιρ να σερβίρει στον Μαρτίνες και ο τελευταίος πλάσαρε τον Ανέστη.

67′ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0: Γκολ για τον ΟΦΗ. Ο Μιλιάζες έκανε τη σέντρα και ο Ντουντού με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

60′ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0: Πιέζει ο Ατρόμητος. Η κεφαλιά του Φυτανίδη έφυγε άουτ.

59′ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0: O Φάμπιο από πλάγια θέση προσπάθησε να νικήσει τον Φερνάντες αλλά ο Μπούρμπος έβαλε την κόντρα.

57′ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0: Εξαιρετική κάθετη πάσα του Ροβίθη για τον Ζε Εντουάρντο ο οποίος σημείωσε το δεύτερο φετινό του τέρμα.

46′ ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2: Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Καμινιώτης σέντραρε, ο Μπακασέτας έκανε την προβολή, βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Στοϊκοβιτς.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

36′ ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2: Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Διαμαντάκος βγήκε τετ α τετ με τον Διούδη αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη τον νίκησε.

33′ ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2: Ευκαιρία για τον Άρη με την κεφαλιά του Μανιά να φεύγει άουτ.

30′ ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2: Γκολ για τον Εργοτέλη. Ο Μπουχαλάκης έκανε τη σέντρα και ο Διαμαντάκος από την καρδιά της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

29′ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0: Γκολ για τον Πανιώνιο. Ο Γιάννου έστρωσε στον Αραβίδη και ο αρχηγός των γηπεδούχων έφτασε στα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

28′ ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1: Γκολ για τον Εργοτέλη. Μετά από κόρνερ, ο Σαρρής βρήκε τη μπάλα μπροστά του και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

23′ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μακρής έκανε την κεφαλιά, ο Σηφάκης έδιωξε δύσκολα και ο Ζόρο από καλή θέση αστόχησε.

22′ ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0: Σουτ του Μανιά που έφυγε άουτ.

13′ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0: Ο Αραβίδης δεν πρόλαβε την κάθετη πάσα του Ντούνη.

7′ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0: Η πρώτη ευκαιρία του Πανιωνίου. Ο Αραβίδης σούταρε έξω από την περιοχή με τον Μπρακάλι να μπλοκάρει.

5′ ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0: 
Το πρώτο σουτ του Ατρόμητου στο ματς. Ο Γεωργίου προσπάθησε από μακριά αλλά αστόχησε.

Σέντρα στα τρία γήπεδα

Οι συνθέσεις στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Μπακασέτας, Καμινιώτης, Βαγγέλη, Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Τσιάρας

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Μεχία, Τζανακάκης, Ιμπραΐμ, Καρντόσο, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Χαντι, Διαμαντάκος

Οι συνθέσεις στο “Γεντί Κουλέ”:

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Ντουντού, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γεωργίου, Μπάλλας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Φάμπιο.

Οι συνθέσεις στη Νέα Σμύρνης:

Πανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Κούρος, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Παντίδος, Ντούνης, Γιάννου.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά, Μύγας, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνες, Γκάλο, Μπακάκης, Ανέν, Μπικέι.