Αδωνις προς Παπαδημούλη: «Αν είχα 1,5 εκατ. ευρώ σαν εσένα, δε θα πουλούσα βιβλία»

Άγριο καυγά Παπαδημουλη -Γεωργιάδη προκάλεσε η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ οποίος χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «800 σελίδες τούβλο σαν και αυτά τα βιβλία που πουλούσε ο κ. Γεωργιαδης». Ο υπουργός υγείας δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Δημήτρης.Παπαδημουλης και άρχισε την επίθεση.
«Εμείς οι τίμιοι επαγγελματίες βγάζαμε το ψωμί μας δουλεύοντας. Δεν έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς 1,5 εκατομμυρίου στην τράπεζα. Γιατί αν και εγώ είχα 1,5 εκατομμύρια σαν και εσάς κ.Παπαδημούλη στην τράπεζα δεν θα χρειαζόταν να πουλάω βιβλία. 1,5 εκατομμύριο έχετε στην τράπεζα να τα χαίρεστε και να ξέρετε ότι είστε εκπρόσωπος των κεφαλαιούχων της χώρας μέσα σ´αυτή την αίθουσα».

Ο κ.Παπαδημουλης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και απάντησε ότι είναι τίτλος τιμής να τον κατηγορεί κάποιος που δηλώνει δημοσίως ότι σιχαίνεται τους κομμουνιστές και τους αριστερούς.

Όμως ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητη ούτε αυτή την παρέμβαση και επιτέθηκε εκ νέου στον κ.Παπαδημούλη: «Εγω στην τράπεζα έχω 30.000 ευρώ,θα ήθελα να έχω το δικό σας 1,5 εκατομμύριο όμως δεν το έχω αν και δουλεύω από τα 15 μου.

Εσείς είστε ο εκπρόσωπος του μεγάλου κεφαλαίου στην αίθουσα και να προσέχετε όταν μιλάτε για μένα».