Η κατάθεση του Μπαλτάκου στον Εισαγγελέα για το βίντεο! “Δεν έχω παράπονο από τον Σαμαρά”

– Ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε προς τους δημοσιογράφους πως ήταν, είναι και θα είναι Νέα Δημοκρατία
– Σημείωσε πως έπαψε να έχει συναντήσεις με τη Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
– Φέρεται να δήλωσε προς τον Εισαγγελέα πως δεν επιθυμεί τη δίωξη του Ηλία Κασιδιάρη
– Επανέλαβε πως όλες οι συνομιλίες με βουλευτές της Χ.Α. ήταν με δική του πρωτοβουλία

– Για τον γιο του δήλωσε: “Δεν είναι βουτυρόπαιδο της φραπεδιάς που βλέπει στον καναπέ τούρκικα σίριαλ”
Τίποτα νεότερο δεν φαίνεται να προκύπτει από την κατάθεση του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου στον εισαγγελέα για το επίμαχο βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη που του στοίχισε τη θέση του στην κυβέρνηση και την αποπομπή του.

Εξερχόμενος ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε προς τους δημοσιογράφους πως ήταν, είναι και θα είναι Νέα Δημοκρατία.

O κ. Μπαλτάκος όπως και στη συνέντευξή του μετά τις αποκαλύψεις κατέθεσε πως θεωρούσε ότι με αυτό τον τρόπο προσφέρει τις υπηρεσίες του, λέγοντας πως έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να μιλάει μαζί τους και ειδικά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Όπως φέρεται να αποκάλυψε ο κ. Μπαλτάκος στον εισαγγελέα, υποψιαζόταν πως μπορούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης να τον βιντεοσκοπεί και πως ο ίδιος του ζήτησε να τον δει, ενώ σημείωσε πως η συνάντηση έγινε με ανοιχτές πόρτες και άρα ο καθένας θα μπορούσε να ακούσει το περιεχόμενο της συζήτησης.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο κ. Μπαλτάκος είπε πως δεν ζητάει τη δίωξη του Ηλία Κασιδιάρη για την υποκλοπή, αλλά αυτό νομικά δεν έχει καμία σημασία. Και αυτό γιατί η δικαιοσύνη κινείται αυτόνομα σε μία τέτοια περίπτωση υποκλοπής μιας και είναι κακούργημα.

Επανέλαβε πως η πρωτοβουλία ήταν προσωπική και δεν ενημέρωσε κανέναν για τις συναντήσεις που είχε με τους χρυσαυγίτες βουλευτές, ενώ σημείωσε πως μερικές μέρες μετά από αυτή τη συνομιλία κάλεσε ξανά κάποιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους εξήγησε πως δεν υπάρχουν σκευωρίες και φαντάσματα.
Όπως ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στον εισαγγελέα σε αυτή τη συνάντηση εξηγούσε στους χρυσαυγίτες βουλευτές μεταξύ των οποίων, Κασιδιάρης και Παναγιώταρος πως η δολοφονία του Φύσσα είναι αρκετή για να καταστρέψει τη Χρυσή Αυγή.

Επίσης, ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να αναφέρει πως δεν νιώθει θλίψη και παράπονο για τον Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας πως έπαιρνε ρίσκα και δεν είχε κανένα λόγο να τα μεταφέρει στον πρωθυπουργό.

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον γιο του στη Βουλή λέγοντας πως ο γιος του δεν είναι ένα βουτυρόπαιδο της φραπεδιάς που κάθεται στον καναπέ και βλέπει τούρκικα σίριαλ.