Θα παρουσιαστεί το Σάββατο στην πλατεία Αριστοτέλους

Τίθεται σε κυκλοφορία από τα ΕΛΤΑ το ειδικό γραμματόσημο για το θεσμό της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 , της Θεσσαλονίκης, αξίας 0.90 ευρώ, που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 12 Απριλίου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις. Στο χώρο της πλατείας θα υπάρχουν «τροχο-ταχυδρομείο» και γραμματοκιβώτιο, καθώς επίσης και ταχυδρόμοι, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφηθούν, προκειμένου να δημιουργήσουν επί τόπου το προσωπικό τους γραμματόσημο και να το ταχυδρομήσουν σε όλο τον κόσμο. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκειά της, θα διατεθούν δωρεάν 5.000 κάρτες με όλες τις θεματικές της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014, ενώ θα υπάρχουν άλλα τέσσερα ειδικά συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα: ειδικό συλλεκτικό τετράδιο με ένθετο αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη, ειδικό αριθμημένο φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου σε πολυτελή συσκευασία, σετ 10 καρτών της Θεσσαλονίκης με αυτοκόλλητα γραμματόσημα και βελούδινη κασετίνα με επάργυρο γραμματόσημο της ΕΠΝ2014.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το «παρών» στην παρουσίαση θα δώσει -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Κωστής Μελαχροινός.

NewsBeast.gr
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.