Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό -Σκοτώθηκε αγόρι 13 ετών, τραυματίστηκε η αδελφή του

Σε τραγωδία κατέληξε η απογευματινή Κυριακάτικη βόλτα οικογένειας σε λούνα παρκ στο Ελληνικό, καθώς το αγόρι της οικογένειας, ηλικίας 13 ετών, σκοτώθηκε και η εννιάχρονη αδελφή του τραυματίστηκε (νοσηλεύεται εκτός κινδύνου) καθώς έπαιζαν σε ένα από τα παιχνίδια του πάρκου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα παιδιά βρίσκονταν σε παιχνίδι που καταλήγει σε φουσκωτή πισίνα. Στην περιοχή, όμως, φυσούσαν δυνατοί άνεμοι, με αποτέλεσμα ο αέρας να πάρει τη φουσκωτή μπάλα επάνω στην οποία βρίσκονταν τα δύο αδέλφια και τα παιδιά να χτυπήσουν σε έναν τοίχο. Σημειώνεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των γονιών του 13χρονου και της 9χρονης.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε η θάνατος του αγοριού.  Η 9χρονη αδερφή του, νοσηλεύεται με θλάση στο πνεύμονα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού οι τρεις υπεύθυνοι του λούνα παρκ στην οδό Κύπρου.

Με το μπλε βέλος σημειώνεται το σημείο όπου είχε στηθεί το λούνα παρκ:

Πηγή: www.iefimerida.gr