Υποδοχή ηγέτη για τον Παπανδρέου στον Ιανό

– Ο… τσολιάς της Ελληνοφρένειας περίμενε τον Γιώργο Παπανδρέου έξω από βιβλιοπωλείο Ιανός
– «Παπανδρέου, Παπανδρέου» ακούστηκε καθώς έμπαινε στο χώρο όπου γίνεται η παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά
– Η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάθισε ανάμεσα στον πρώην πρωθυπουργό και τον Φώτη Κουβέλη
– «Δεν περίμενα ότι μια παρουσίαση βιβλίου θα θεωρηθεί αντισυμβατική απόφαση», είπε
– Αιχμή κατά Βενιζέλου: Δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα υπό το πρίσμα της μικροπολιτικής
– ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Με το σύνθημα «Παπανδρέου, Παπανδρέου» υποδέχτηκαν για τον Γιώργο Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένα Κοππά. Οι “αιχμές” κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον πρώην πρωθυπουργό.

ΔΕΙΤΕ LIVE


Ακριβώς στις 11:30 ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο βιβλιοπωλείο Ιανός στο κέντρο της Αθήνας για να παραβρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου της πρώην ευρωβουλευτή του κόμματος και νυν της ΔΗΜΑΡ, Μαριλένας Κοππά.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ «χώρισε» τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Φώτη Κουβέλη καθώς στο πάνελ της παρουσίασης του βιβλίου της, κάθισε ανάμεσά τους.

Η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στο ίδιο πάνελ με τον Φώτη Κουβέλη έχει προκαλέσει εσωκομματικούς τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ, αφού πολλά στελέχη του κόμματος κατηγορούν τον πρώην πρωθυπουργό πως με την παρουσία του υπονομεύει το κόμμα και το νέο εγχείρημα στην κεντροαριστερά, την Ελιά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του έχουν προσάψει τις τελευταίες μέρες κύκλοι του ΠΑΣΟΚ. Και ξεκινώντας την τοποθέτησή του άφησε σαφείς αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Έχω πάρει αντισυμβατικές αποφάσεις στη ζωή μου πολλές, ποτέ δεν περίμενα ότι μια παρουσίαση βιβλίου θα θεωρηθεί αντισυμβατική απόφαση και θα προκαλέσει τόση ανησυχία και τόση προσμονή σε κάποιους κύκλους. Ο φόβος είναι κακός σύμβουλος, περιορίζει την ελευθερία σκέψης για όσους αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί. Δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα υπό το πρίσμα της μικροπολιτικής», είπε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ
ΠΗΓΗ:NewsIt.gr