Το νέο σήμα της ΝΕΡΙΤ

Ένα μεγάλο μπλε “Ν” πάνω από τα αρχικά ΝΕΡΙΤ θα είναι το σήμα της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ & Τηλεόρασης που θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 6 το απόγευμα της Κυριακής.

Ήδη, από το πρωί όσοι συντονίζονται στη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης βλέπουν ένα ρολόι που μετράει αντίστροφα.

Όταν το ρολόι μηδενίσει θα ξεκινήσει να εκπέμπει η ΝΕΡΙΤ, το μόρφωμα, δηλαδή που ήταν προγραμματισμένο από την αρχή να αντικαταστήσει την ΕΡΤ μετά το «μαύρο» που έπεσε στις 11 του περσινού Ιουνίου.

Επειδή, όμως, οι διαδικασίες για τη στελέχωση, τη διαμόρφωση φυσιογνωμίας και προγράμματος ήταν χρονοβόρες η κυβέρνηση επέλεξε στο ενδιάμεσο τη λύση της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η πρεμιέρα θα γίνει με δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και θα ακολουθήσουν μια ελληνική ταινία, μια ξένη ταινία και η Αθλητική Κυριακή.

Μια ημέρα μετά, τη Δευτέρα, θα κάνουν πρεμιέρα και τα ραδιόφωνα της ΝΕΡΙΤ ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η εκπομπή και δεύτερου τηλεοπτικού καναλιού.

Η ΝΕΡΙΤ θα έχει ανανεωμένα σήματα και γραφικά ενώ σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια το κόστος του σκηνικού για το δελτίο ειδήσεων ανέρχεται σε 26.000 ευρώ.
ΝΟΟΖ.