Η ΑΗΕΡΑ πενθεί την απώλεια του Γιώργου Ντούσια

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑDussias

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας (5 Μαϊου 2014) στο σπίτι του ο Γιώργος Ντούσιας  (George Dussias) 59 ετών, μέλος της ΑΗΕΡΑ από το 1970.

Από το 1977 είχε άδεια Κτηματομεσίτη  και το 1984 έκανε την πρώτη δική του Εταιρία Ακινήτων στην  Tucson, Arizona όπου ζούσε.

Εδώ και αρκετά χρόνια είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείτο στον τομέα των Κτηματομεσιτικών.

Παρέμενε πάντα ενεργό μέλος της ΑΗΕΡΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος είχε προσβληθεί από Πνευμονία. Αρνιόταν να μπει στο Νοσοκομείο  Ευαγγελισμός, πιστεύοντας ότι θα τα κατάφερνε παρά τις αντίθετες  παραινέσεις του θεράποντος γιατρού του.

Ο εκλιπών καταλείπει μητέρα και αδελφή.

Σε σχετική σελίδα που έχει ανοίξει στο Facebook αδελφοί από την ΑΗΕΡΑ, φίλοι και γνωστοί καταθέτουν τον καλό τους λόγο για τον αγαπητό Γιώργο εκφράζοντας τη λύπη τους για την μεγάλη απώλεια.

Πράγματι η μεγάλη οικογένεια των AHEPAN’S νιώθουν φτωχότεροι μετά τον αδόκητο χαμό του Γιώργου, ενός καλοσυνάτου, αγαθού, δημιουργικού και αξιόλογου ανθρώπου.

Όπως επισημαίνει στην ΡΗΡ ένας από τους αδελφούς στην ΑΗΕΡΑ, ο Θανάσης Σαραντόπουλος, “την Παρασκευή το μεσημέρι πέρναγα από τον Αχλαδόκαμπο, το χωριό του εκλειπόντος αδελφού μας.  Τον θυμήθηκα τον Γιώργο, τότε που είχε αφήσει, πριν χρόνια, την πρωτεύουσα, για να διδάξει ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε παιδιά του χωριού του. Τον είχα θαυμάσει γιατί είχε τολμήσει να πάει να ζήσει σε τόπο έρημο αλλά τόσο αγαπημένο γι αυτόν…

Τώρα πια φεύγει ξανά. Πάλι για τον Αχλαδόκαμπο και από κει για την αιωνιότητα.

Η ΑΧΕΠΑ και η Ελληνο-αμερικανική κοινότητα μένει ορφανή από ένα μεγάλο άντρα. Θα μας λείψει πολύ. Η παρακαταθήκη που άφησε πίσω του είναι μεγάλη. Όσο μεγάλη η καλωσύνη του, αλλά και το πείσμα του. Δεν υποχωρούσε εύκολα. Ήταν τελειομανής και πίστευε ότι, ό,τι έκανε το έκανε στην εντέλεια. Και τις περισσότερες φορές έτσι ήταν.

Γιώργο, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Ήσουν ένας ακάματος εργάτης του Ελληνισμού και της ΑΧΕΠΑ.  Αιωνία σου η μνήμη!”

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει στην ιδιαίτερή του Πατρίδα, τον Αχαλδόκαμπο Αργολίδας την Πέμπτη 8 Μαίου στις 1:00 το απόγευμα. (Τhe wake will take place at George’s hometown – ACHLADOKAMBOS (FUNERAL HOME), ARGOLIS, on Thursday, May 8, 2014. Viewing at 12:00 and services at 13:00).

According to the family’s wish and we all know according to our dear beloved George, and of his friends, instead of money spend for flowers we will donated to a special GEORGE N. DUSSIAS FUND going towards the realization of his vision for an AHEPA.

Όπως δήλωσε στην ΡΗΡ ο Βασίλειος Πετκίδης (Ahera Glyfada HJ-02) σε μερικές εβδομάδες memorial service για το Γιώργο με τα ειωθότα της AHEPA. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση εν καιρώ.

H Panhellenic Post, φίλος και αναγνώστης ήταν ο προσφιλής Γιώργος, εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και στους οικείους του την εξ ύψους παρηγορία.

Αιωνία του η Μνήμη.