Συναγερμός στο Λευκό Οίκο για τις κόρες του Ομπάμα

Όλα έγιναν στη διάσημη λεωφόρο Πενσιλβάνια της Ουάσινγκτον (σ.σ. εκεί όπου βρίσκεται ο Λευκός Οίκος) όταν ένστολοι των Μυστικών Υπηρεσιών σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που ακολουθούσε την αυτοκινητοπομπή στην οποία επέβαιναν οι κόρες του Μπαράκ Ομπάμα.

Η περιστατικό μοιραία προκάλεσε σύγχυση στο Λευκό Οίκο σύμφωνα με το Reuters.

Εκπρόσωπος των Μυστικών Υπηρεσιών Ασφαλείας δήλωσε ότι το αυτοκίνητο μπήκε στο σημείο ελέγχου μεταξύ της 17ης οδού και της λεωφόρου Πενσιλβάνια, όπου ακινητοποιήθηκε αμέσως από ένστολους των Μυστικών Υπηρεσιών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο 55χρονος Μάθιου Γκολντστέιν σύμφωνα με τους New York Times συνελήφθη, ενώ αστυνομικοί έκανα έρευνα για εκρηκτικές ύλες. Ενώ γινόταν η έρευνα στο αυτοκίνητο, κανείς δεν ήταν σε θέση να μπει ή να βγει από τον Λευκό Οίκο. Χρειάστηκε μία ώρα έως ότου επιβεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε κίνδυνος.

Ο Γκόλντστέιν με το γκρι Χόντα του, άγνωστο πως και γιατί βρέθηκε να ακολουθεί την αυτοκινητοπομπή των παιδιών του Μπαράκ Ομπάμα. Ο 55χρονος άνδρας, που μάλλον από λάθος βρέθηκε στο λάθος σημείο, είχε πάσο για να μπει στο υπουργείο Οικονομίας, το οποίο είναι δίπλα στον Λευκό Οίκο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΠΗΓΗ:NewsIt.gr