«Το Sexgate με οδήγησε πολύ κοντά στην αυτοκτονία»

Η Monica Lewinsky επανήλθε στο σκάνδαλο που συγκλόνισε την Αμερική το 1995, δέκα χρόνια μετά την τελευταία της δημόσια αναφορά στο θέμα που ονομάστηκε «σκάνδαλο Λεβίνσκι».

«Μιλάω για να βοηθήσω όσους υποφέρουν από ένα παγκόσμιο εξευτελισμό» δήλωσε η Monica σε συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.

Η Λεβίνσκι έγινε διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο από τις ερωτικές συνευρέσεις της στο οβάλ γραφείο, με τον τότε πρόεδρο της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον, όταν και εργαζόταν στον Λευκό Οίκο το 1995.

«Η μητέρα μου κοιμόταν μαζί μου και δεν με έχανε ούτε λεπτό από τα μάτια της, επειδή είχα αυτοκτονικές τάσεις αυτοκτονίας αφού το σκάνδαλο του Sexgate με οδήγησε πολύ κοντά στο να επιχειρήσω να αυτοκτονήσω» δήλωσε και συνέχισε:

«Το αφεντικό μου, οπωσδήποτε με εκμεταλλεύτηκε, αλλά δεν μπορώ να μην ομολογήσω πως το ότι έγινε, συνέβη με τη συναίνεσή μου. Έχω μετανιώσει από τα βάθη της ψυχής μου για τα όσα συνέβησαν και θέλω να τονίσω πως χρησιμοποιήθηκα σαν αποδιοπομπαίος τράγος για να προστατευτεί η ηγετική θέση του Κλίντον».

«Ελπίζω η ιστορία μου να χρησιμεύσει για να βοηθηθούν τα άτομα που ζουν δύσκολες στιγμές, εξαιτίας ενός δημόσιου εξευτελισμού».

NewsBeast.gr