Ανοικτό για το κοινό και πάλι το Μουσείο της Ακρόπολης – Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα

 

Λίγο πριν τις 16.30 άνοιξε και πάλι για το κοινό το ΜΟυσείο της Ακρόπολης. Νωρίτερα είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση όταν έγινε τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας. Το τηλεφώνημα έγινε στις 14.35 στα γραφεία του “Zougla.gr” και έδωσαν 40 λεπτά περιθώριο για την έκρηξη. Αμέσως άρχισε η εκκένωση του Μουσείου σταδιακά και με τάξη, ενώ έφτασε στο σημείο και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης μετά το τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας. Το τηλεφώνημα για βόμβα έγινε στις 14.35 στα γραφεία του “Zougla.gr” και έδωσαν 40 λεπτά περιθώριο για την έκρηξη. Αμέσως άρχισε η εκκένωση του Μουσείου σταδιακά και με τάξη, ενώ έχει φτάσει στο σημείο και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ.

Γίνεται εκτροπή των αυτοκινήτων στις οδούς Χατζηχρήστου, Μακρυγιάννη, Δημητρακοπούλου και Πετμεζά.

Στον χώρο του Μουσείου βρισκόταν σε εξέλιξη ημερίδα για τον τουρισμό με θέμα «Τουρισμός: Μία Αναδυόμενη Αγορά» που διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας και η Πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν, μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης και ο πρέσβης της Γερμανίας Πέτερ Σόοφ.