Συνέντευξη Τύπου των Μικροομολογιούχων

Πέρασαν δύο χρόνια από το κούρεμα των ομολόγων με το PSI, δύο βασανιστικά χρόνια για τα φυσικά πρόσωπα που είδαν τις οικονομίες μιας ζωής να χάνονται.

Δύο χρόνια με ψεύτικες υποσχέσεις, που οδήγησαν 17 ομολογιούχους στην αυτοκτονία, με τελευταίο περιστατικό αυτό της 6ης Μαϊου 2014.

Δύο χρόνια κοροϊδία, που κατέληξαν στην προσαγωγή ομολογιούχων επειδή άκουσον άκουσον θέλησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το Μέγαρο και θα χάλαγε η καλή εικόνα της κυβέρνησης.

Ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου σας καλεί σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 13 Μαΐου στις 11.00 το πρωί στην οδό Κάνιγγος 27, στον 7ο όροφο.

Στη συνέντευξη θα παρουσιαστεί η πορεία του Συλλόγου τα δύο αυτά χρόνια και θα ευχαριστήσουμε δημόσια την Κυβέρνηση για τις προσπάθειες που έκανε και συνεχίζει να κάνει, προκειμένου να κόψει κάθε ελπίδα αποκατάστασης 15.000 οικογενειών, που το μόνο τους σφάλμα ήταν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της πατρίδας τους, η οποία ζήτησε να της εμπιστευτούν τις αποταμιεύσεις τους για να τις υπεξαιρέσει.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε