Καλά είναι στην υγεία του ο Κων. Μητσοτάκης, παρά τις φήμες

 

Παρά τις οποιεσδήποτε φημολογίες κυκλοφορούν για την υγεία του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο ίδιος μέσω του Facebook απέδειξε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ο 96χρονος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κηφισιά όπου έγιναν τα βαφτίσια του δισέγγόνου του.

Με μία φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook φαίνεται ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με τις δύο κόρες του, Ντόρα Μπακογιάννη και Κατερίνα Μητσοτάκη, με την πρώτη να έχει στην αγκαλιά της την εγγονή της.

Η βάφτιση αφορούσε τον Φίλιππο Σπύρο, γιο του πρωτότοκου γιου της Κατερίνας Μητσοτάκη και του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Είχαν προηγηθεί πληροφορίες πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε εισαχθεί στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία, τις οποίες ωστόσο ουδείς επιβεβαιώνει από το περιβάλλον του, αλλά ούτε και διαψεύδει.

ΟΙ ΦΗΜΕΣ

Στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση από το βράδυ της Παρασκευής ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο 96χρονος πολιτικός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα αργά το βράδυ στο νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευθεί και η σύζυγός του λίγο καιρό πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης εμφάνιζε έντονη αδυναμία και μερική παράλυση των κάτω άκρων και μεταφέρθηκε με νοσοκομειακό καροτσάκι για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη πριν από λίγο, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανέφερε πως καλυτερεύει η κατάσταση της υγείας του.

Zougla.gr