Μαζικό παρών της ομογένειας στην εκδήλωση της Μικάκου

Εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές της ομογενούς γερουσιαστή και σκιώδους υπουργού, Τζένης Μικάκου, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση στο Moonlight Receptions, για την ενίσχυση της προεκλογικής εκστρατείας της δημοφιλούς Τζένης.

H ελληνική Εργατική «οικογένεια» με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Daniel Andrews (κέντρο)

H ελληνική Εργατική «οικογένεια» με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Daniel Andrews (κέντρο)

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Daniel Andrews, συνάδελφοι και συνυποψήφιοι της κ. Μικάκου στις πολιτειακές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η αθρόα προσέλευση πιστοποίησε τη δημοτικότητα της σκιώδους υπουργού και τις στενές σχέσεις της με την ομογένεια, πράγματα που επισήμανε στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Andrews διαβεβαίωσε τον ελληνισμό της Μελβούρνης, ότι το Εργατικό Κόμμα εκτιμά την προσφορά των Ελλήνων για την πολιτισμική οικονομική και πολιτική ανάπτυξη της Πολιτείας και προσβλέπει στη διατήρηση και ενδυνάμωση των πολύχρονων δεσμών προς όφελος της ελληνικής παροικίας και της ευρύτερης κοινωνίας.

Φανερά συγκινημένη, η Τζένη Μικάκου από την παρουσία παλαιών και νέων φίλων και υποστηρικτών της, δεσμεύτηκε να συνεχίσει τους αγώνες της εντός και εκτός του πολιτειακού κοινοβουλίου για τα συμφέροντα του Ελληνισμού και της Πολιτείας.