Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα σε εστιατόριο στον Κορυδαλλό- Ήταν ύποπτος για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής

Νεκρός από τα πυρά ένοπλου άνδρα, έπεσε τα ξημερώματα σε εστιατόριο στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό ένας 31χρονος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα αιφνιδιάστηκε από τον δράστη ο οποίος τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θανάτος του, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από το σημείο του εγκλήματος, πεζός.

Τα αίτια της στυγερής δολοφονίας ερευνώνται από την ασφάλεια Αττικής.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία,

Σε λίστα υπόπτων για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, την 1/11/2013 στο Νέο Ηράκλειο, ήταν ο 31χρονος, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα, στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, γεγονός που πυκνώνει ακόμα το μυστήριο της σημερινής εγκληματικής ενέργειας.

Ο 31χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε ερευνηθεί διακριτικά από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη διπλή δολοφονία, αλλά δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο σε βάρος του.

Η «εκτέλεση» του 31χρονου, χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως «συμβόλαιο θανάτου» χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμα το κίνητρο.

Το θύμα έτρωγε σε διανυκτερεύον εστιατόριο, όταν τον πλησίασε ένας άγνωστος, ο οποίος φορούσε καπέλο και κατέβηκε από μοτοσικλέτα, και τον πυροβόλησε με πιστόλι δύο φορές (μία στο κεφάλι και μία στο σώμα), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 31χρονος ήταν σεσημασμένος για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα, ενώ πριν από περίπου δύο χρόνια, συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις, γιατί πέταξε μια κροτίδα εναντίον του αστυνομικού τμήματος Κορυδαλλού.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε τότε ότι δεν είχε στόχο το αστυνομικό τμήμα, αλλά μια γυναίκα που έμενε σε παρακείμενο διαμέρισμα, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από την ανάκριση και προφυλακίστηκε. Αποφυλακίστηκε όμως με περιοριστικούς όρους τον Ιούλιο του 2013.

Για τη δολοφονία του 31χρονου διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.