Ομογενής επιχειρηματίας πίσω από την επανέναρξη των πτήσεων της Singapore στην Ελλάδα

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Consolidated Travel, ο οποίος ανήκει στον Σπύρο Αλυσανδράτο, είναι η πιο επιτυχημένη ομογενειακή επιχείρηση της Αυστραλίας και κατατάσσεται στην 46η θέση των μεγαλύτερων αυστραλιανών εταιρειών.

Παράλληλα, η εταιρία του κ. Αλυσανδράτου είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της Αυστραλίας και μέσα στις εκατό κορυφαίες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις του πλανήτη. Συγκεκριμένα κατέχει την 46η θέση παγκοσμίως.
Έτσι, δεν είναι τυχαίο που ο ομογενής επιχειρηματίας έπεισε την Singapore Airlines, μια από τις κορυφαίες διεθνείς αεροπορικές εταιρίες να ξαναρχίσει τις πτήσεις από την Αυστραλία προς την Αθήνα.

«Χρησιμοποιήσαμε την 40χρονη συνεργασία μας για να πείσουμε την Singapore Airlines να πετά στην Αθήνα κατά τους θερινούς μήνες. Φέτος κάνει δυο πτήσεις την εβδομάδα αλλά ελπίζουμε του χρόνου να βάλουν και τρίτη πτήση» μας είπε ο κ. Αλυσανδράτος.

Ο ίδιος τόνισε ότι η εταιρία του δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο.

«Για καθαρά πατριωτικούς λόγους προσπαθούμε να στηρίζουμε τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία όσο και όπου μπορούμε» μας λέει.

Για τους ίδιους λόγους ο κ. Αλυσανδράτος πρόσφερε πρόσφατα 150.000 δολάρια υπέρ της ανέγερσης του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου της Κοινότητας Μελβούρνης.
Ο Σπύρος Αλυσανδράτος, με τους γονείς και τα αδέλφια του έφυγαν πάμφτωχοι από τα Μακρυώτικα Πυλάρου Κεφαλονιάς τις δύσκολες εποχές. Αρχικά, στην Πελοπόννησο, αργότερα, στη Μελβούρνη αναζήτησαν εργασία, δούλεψαν σκληρά και δεν ξέχασαν ποτέ την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Neoskosmos.com