«Έφυγε» ο Παναγιώτης Ποικιλίδης

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί τον χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ και πρώην Ολυμπιονίκης έχασε τη «μάχη» για τη ζωή καθώς όπως ενημέρωσαν λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής οι θεράποντες ιατροί, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στην άνω αορτή, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατέληξε.

Το κλίμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι βαρύ και είναι αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια του και τη συμπαράστασή του στην οικογένειά του.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης ήταν 49 ετών.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ από τον θάνατο του Παναγιώτη Ποικιλίδη με τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του βορρά» να αποχαιρετούν τον παράγοντα της ομάδας με μηνύματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

«Έφυγες νωρίς άδικα! δεν θα σε ξεχάσουμε ποτε!!ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ!!!», έγραψε ο Στέφανος Αθανασιάδης ενώ συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του Γιώργου Γεωργιάδη.

«Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ άνθρωπος. Καλό ταξίδι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ… κουράγιο σε όλη την οικογένεια», ανάφερε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Την συγκίνηση του από την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη εξέφρασε και ο Γιώργος Κατίδης γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Είχα την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά . Ήταν όντως “γίγαντας” στα όλα του . Καλό Ταξίδι Παναγιώταρε Ποικιλίδη».