Αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη με πολύ αυστηρούς όρους προτείνει ο εισαγγελέας

Η πρόταση του εισαγγελέα για την αποφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη είναι για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank
– Προτείνεται λόγω παρέλευσης του 18μηνου υποχρεωτικής κράτησης
– Ωστόσο ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θα παραμείνει προφυλακισμένος

Την αποφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη λόγω λήξης του 18μηνου υποχρεωτικής κράτησης αλλά με πολυ αυστηρούς όρους προτείνει ο εισαγγελέας για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank.

Ο εισαγγελέας προτείνει: Απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των οριων του Ν. Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους που κρατούνται για την ίδια υποθεση δηλαδή τους Δημ. Σαραμαντη, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαραγδα Λιαρμακοπουλου η πρόταση του εισαγγελεα ειναι επίσης να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα.

Ωστόσο, όσον αφορά πάντως τον Λαυρεντη Λαυρεντιαδη, μπορεί για αυτή την υποθεση να μην ειναι δυνατή εκ του νόμου η περαιτέρω κρατησή του, θα παραμείνει όμως στη φυλακή καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατα του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 1012.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ