Σε πελάγη ευτυχίας η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τον ερχομό του γιου τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τον ερχομό του γιου τους. Η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι

Η Ευγενία, γέννησε με καισαρική τομή ενώ από δίπλα της δεν έλειψε ούτε στιγμή ο σύζυγός της, υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης!

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε λίγη ώρα η Ευγενία Μανωλίδου θα κρατάει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδάκι της αφού από το πρωί μπήκε σε ιδιωτικό  μαιευτήριο στο Μαρούσι για να γεννήσει.

Η γνωστή μαέστρος συνοδευόταν από τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο ο γιος τους! Το Faysbook.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το κοντινό της περιβάλλον ο οποίος αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη στην αίθουσα τοκετού και ετοιμάζεται να γεννήσει με καισαρική. Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ο σύζυγός της ο οποίος τη στηρίζει από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης!

Η γνωστή μαέστρος  έχει ακόμη τρία παιδιά, τον 17χρονο Αλέξανδρο και την 16χρονη Θεοδώρα, από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη, αλλά και τον 7χρονο Περσέα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Πηγή: faysbook.gr