Εφημερίδα προσφέρει έκπτωση σε αεροπορικά εισιτήρια!

Η ευρηματικότητα των εκδοτών των ελληνικών εφημερίδων να εξασφαλίσουν ή να διευρύνουν το αναγνωστικό τους κοινό δεν έχει όρια! Έτσι, μετά από τα κουπόνια για εκπτώσεις στα ψώνια, μετά τα βιβλία, μετά τους καφέδες, τα μετρητά και μετά τα χίλια όσα πρόσφεραν κατά καιρούς στους “αναγνώστες” τους, σήμερα η εφημερίδα “παραπολιτικά” διαφημίζει ότι εξασφαλίζει σε όσους την αγοράσουν έκπτωση 25 ευρώ σε κάθε αεροπορικό εισιτήριο που θα αγοράσουν!

<<ΌΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 25€ έκπτωση για αγορά αεροπορικού εισιτηρίου, για πρώτη φορά χωρίς περιορισμούς, σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδίων, την AIRFASTTICKETS (www.airfasttickets.gr)

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των 3,5€, θα βρείτε τον μοναδικό κωδικό , που αντιστοιχεί σε 25€ έκπτωση για αγορά ενός (1) αεροπορικού εισιτηρίου. Όσα περισσότερα φύλλα προμηθευτείτε , τόσα περισσότερα μεμονωμένα αεροπορικά εισιτήρια με 25€ έκπτωση στο καθένα, μπορείτε να αποκτήσετε. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι αν για παράδειγμα το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 50 ευρώ, θα πληρώνετε μόνον 25!

Απλά προγραμματίστε το ταξίδι σας και κάντε την κράτηση σας μέχρι τις 21/6 και πραγματοποιήστε το ταξίδι σας όποτε το επιθυμείτε>>.

Αυτά λέει η καλή εφημερίδα!