Μόδα οι ομαδικοί γάμοι ξένων στην Ελλάδα- Τα πακέτα του… χρυσού τουρισμού

moda-oi-omadikoi-gamoi-ksenwn-sthn-ellada-ta-paketa-toy-xrysoy-toyrismoy

Σε… μόδα εξελίσσονται οι ομαδικοί γάμοι ξένων ζευγαριών στη χώρα μας ενισχύοντας τον ελληνικό τουρισμό μέσω ειδικών προγραμμάτων που θυμίζουν την κινηματογραφική ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά».

Η Κρήτη, η Σαντορίνη και η Χαλκιδική αποτελούν αγαπημένους προορισμούς ζευγαριών από άλλες χώρες που έρχονται στα νησιά και τις παραθάλασσιες τοποθεσιές της Ελλάδας για μια… διαφορετική γαμήλια τελετή.

Μετά τους γάμους 16 ζευγαριών από την Κίνα στα Χανιά, τη σκυτάλη πήρε η Σαντορίνη που χρόνια τώρα αποτελεί τον… top προορισμό για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.  11 ζευγάρια από την Κίνα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη μαγευτική Σαντορίνη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού, τα Φηρά, με θέα το απέραντο γαλάζιο και την Καλντέρα.

Χαρακτηριστικό και πιο «φρέσκο» παράδειγμα επίσης τα έντεκα ζευγάρια Ρώσων και Λετονών που ανανέωσαν την περασμένη Παρασκευή στην Ποτίδαια Χαλκιδικής τους γαμήλιους όρκους τους στο πλαίσιο του… My Fat Big Greek Wedding που δημιούργησε τουριστικός όμιλος της Θεσσαλονίκης εμπνευσμένος από ταινία αμερικανικής παραγωγής, για ζευγάρια που θέλουν ένα ξεχωριστό γάμο και μοιράζονται τα έξοδα.

Το πακέτο My Big Fat Greek Wedding δίνει τη δυνατότητα στα ζευγάρια να μοιράζονται τα έξοδα, όμως, σε καμία περίπτωση δεν υστερεί σε… πολυτέλεια και σε παραμυθένιες στιγμές που συντροφεύουν τα όνειρα των νεόνυμφων: Λευκά περιστέρια θα πετάξουν στον ουρανό όταν ολοκληρωθεί η τελετή ανανέωσης των γαμήλιων όρκων, πυροτεχνήματα, σαμπάνια, τούρτες, ανθοδέσμες και ένα δώρο επταήμερων διακοπών το 2015 στο Potidea Palace για ένα τυχερό ζευγάρι που θα αναδειχθεί έπειτα από κλήρωση, είναι μόνο, ορισμένα, από τα «χαρακτηριστικά» του συγκεκριμένου πακέτου.

Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και φιλόξενη χώρα, που μπορεί να προσφέρει αξέχαστες μοναδικές εμπειρίες. Είναι ένας τόπος με ανεξάντλητα ερεθίσματα, φυσικό περιβάλλον, πολιτιστική κληρονομιά, ωραίο τρόπο ζωής, γαστρονομία και κοιτίδα του σύγχρονου πολιτισμού, εκτιμά το υπουργείο Τουρισμού.

ΑΝ. ΓΑΛ.

Πηγή:newpost.gr