Ο Μέσι έσωσε την Αργεντινή στις καθυστερήσεις (VIDEO)

Το Ιράν απείλησε ακόμα και με ήττα την Αργεντινή, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι με ένα προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις διπλασίασε τις νίκες της ομάδας του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία το Ιράν έβαλε δύσκολα στην Αργεντινή, η οποία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα για να μπει στην περιοχή του Χαγιγί.

Ο Ιρανός τερματοφύλακας όποτε χρειάστηκε έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις, ενώ η ομάδα του Κάρλος Κεϊρός δημιούργησε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες με τον Ρομέρο όμως να αντιδρά και αυτός ιδανικά.

Τελικά, όλα κρίθηκαν στις καθυστερήσεις όταν ο Λιονέλ Μέσι με ατομική ενέργεια και εντυπωσιακό πλασέ έξω από την περιοχή σκόραρε για δεύτερη φορά στο Μουντιάλ δίνοντας το πολύτιμο τρίποντο στην Αργεντινή.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Φεντερίκο Φερνάντες, Γκαράι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Ιγκουαΐν (77′ Παλάσιο), Γκάγκο, Ντι Μαρία (93′ Μπίγλια), Μέσι, Αγκουέρο (77′ Λαβέτσι).

ΙΡΑΝ: Αλιρεζά Χαγιγί, Πουλαντί, Μονταζερί, Σαντεγί, Χοσεϊνί, Νεκουνάμ, Σοτζαΐ (76′ Χεϊνταρί), Τεϊμουριάν, Ντεζαγιέ (85′ Τζαχανμπάχς), Χαζσαφ (88′ Ρεζά Χαγιγί), Κουτσανεζάντ.

 
https://vine.co/v/MTtUpzbaurK