Σκότωσε τη γυναίκα του με συνεργό την κουνιάδα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν αρχικά οι Αρχές της Κύπρου σε περίπτωση διπλής δολοφονίας.

Αρχικά βρέθηκε νεκρή και σκεπασμένη με μια κουβέρτα κάτω από δέντρο έξω από το σπίτι της μια 78χρονη γυναίκα. Τελικά ανακάλυψαν ότι είχε πέσει θύμα του συζύγου και της αδελφής της.

Ο φόνος έγινε σε χωριό της Πάφου το πρωί της Τετάρτης και αρχικώς παρουσιάστηκε από τον 81χρονο σύζυγο της ως δολοφονία από άγνωστους και από την 77χρονη κουνιάδα του ως ατύχημα.

Η Αλίκη Χριστοφόρου βρέθηκε νεκρή και ο σύζυγός της υποστήριξε ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους ενώ η αδελφή του θύματος ισχυρίστηκε ότι το θύμα έπεσε και χτύπησε.

Μετά από έρευνα, ο 81χρονος και η 77χρονη συνελήφθησαν από την Αστυνομία της Κύπρου και αναμένεται να προφυλακιστούν για τον φόνο της 78χρονης. Η Αστυνομία, διαπιστώνοντας τις αντιφάσεις, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο 81χρονος είχε πάει στο νοσοκομείο έχοντας τραύματα στα χέρια, συνέλαβε τον ίδιο και την αδελφή της άτυχης γυναίκας.

Η νεκροτομή έδειξε ότι η γυναίκα χτυπήθηκε στο πρόσωπο και πέθανε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Σύμφωνα με τους γείτονες το ζευγάρι και η αδελφή του θύματος είχαν περίεργες σχέσεις και συχνά τσακώνονταν για οικονομικές και κτηματικές διαφορές.