Αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος συναντήθηκε με τον Κώστα Τασούλα

Ενώ πραγματοποιείται ήδη στα Γιάννενα το Παγκόσμιο Συνέδριο της Πανειπειρωτικής, αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας Ελλάδος συναντήθηκε με τον Υπουργό Πολιτισμού, κ. Κώστα Τασούλα. Την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Πανειπηρωτικής, αποτελούσαν οι:  Πρόεδρος Γιώργος Οικονόμου, οι δύο Αντιπρόεδροι Σωτήρης Κολιούσης και  Κώστας Κωνής, ο Γ. Γραμματέας Γιώργος Δόσης και ο Έφορος Πολιτισμού Αλέξανδρος Λαμπρίδης.

Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Γιώργος Οικονόμου, τόνισε στον Ηπειρώτη Υπουργό, ότι σήμερα που ζούμε την εποχή της παγκοσμιοποίησης, με μια σαρωτική εισβολή ξένης υποκουλτούρας, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος αντιστέκεται γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος, ως λαός ως φυλή, θα πρέπει να κρατιόμαστε γερά από την παράδοσή μας η οποία έχει γερές ρίζες και από αυτές να αντλούμε δύναμη, έμπνευση και κυρίως πίστη στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά μας.

Ο Έφορος Πολιτισμού ανέπτυξε τις κύριες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Π.Σ.Ε. για τα έτη 2014 και 2015 τις οποίες ο Υπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πραγματοποίησή τους.

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο κ. Τασούλας και για τα φορολογικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα πολιτιστικά σωματεία, τα οποία έχουν εξομοιωθεί με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά και για το θέμα της Ηπειρωτικής στέγης σε οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί κατά χρήση στην Πανηπειρωτική και που σήμερα έχει μεταβιβασθεί στο ΤΑΙΠΕΔ.