ο Έλληνας γυναικολόγος με τίτλο από το Βασιλικό Κολέγιο της Μ. Βρετανίας

Όσοι τον αναγνωρίζουν, τον φωνάζουν ως τον “γιατρό με τα μωρά”. Δεν είναι τυχαίο όμως, αφού στην προσωπική του σελίδα στο facebook έχει αναρτήσει εκατοντάδες φωτογραφίες, όλες με μωρά που μόλις γεννήθηκαν. Ο μαιευτήρα γυναικολόγος – χειρούργος Δημήτρης Κακαλέτρης κατέχει και ένα άλλο προτέρημα για τα ελληνικά δεδομένα, εκτός από την ευλογία του να φέρνει με απόλυτη επιτυχία ζωές στον κόσμο.

Είναι ένας από τους 2000 γυναικολόγους Παγκοσμίως που φέρει τον τίτλο του διαπιστευμένου ακόλουθου του Βασιλικού Κολεγίου Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας. Τίτλος που για να τον αποκτήσει ένας γυναικολόγος, πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 έτη εκπαίδευσης, εξειδίκευσης και εργασίας στην Μεγάλη Βρετανία.

Τον Δημήτρη Κακαλέτρη στα 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες μανούλες ως τον “γυναικολόγο τους”! Ο ίδιος, νιώθει ευλογημένος που κάνει αυτό το επάγγελμα και ευχαριστεί συνεχώς τις μελλοντικές μανούλες που εμπιστεύονται στα χέρια του, την ζωή τους, την υγεία τους, τα μωρά τους.

Σύζυγος και Πατέρας δυο αγοριών και ο ίδιος λέει με αφοπλιστική ειλικρίνια πως “Αντιμετωπίζω κάθε γυναίκα σαν την κόρη, την αδελφή, τη σύζυγο, τη μητέρα μου, κι αυτό είναι το “μυστικό”. Κάνω για όλες αυτό που θα έκανα για εκείνες!”

Λόγια από καρδιάς, που συγκλονίζουν και σίγουρα κάνουν τις μελλοντικές μανούλες να νιώθουν ασφαλείς στα χέρια του “γιατρού τους”.

Στις δηλώσεις του Δημήτρη Κακαλέτρη, θα βρείτε έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, με πραγματική αγάπη για το λειτούργημά του αλλά και τους συνανθρώπους του:

“Νιώθω υποχρέωσή μου (πέρα από υπεύθυνες, τεκμηριωμένες ιατρικές υπηρεσίες) να παρέχω σε κάθε περίπτωση κατανόηση και φροντίδα (εξατομικευμένη σε κάθε γυναίκα), δίνοντας πάντα σημασία στη λεπτομέρεια.

Για κάθε πρόβλημα, η επιστήμη μας παρέχει τη λύση και όλα αντιμετωπίζονται, η αναζήτηση μιας δεύτερης γνώμης, ίσως αποδειχθεί σωτήρια.

Θα ήταν άδικο να μην εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη σύζυγό μου Χριστίνα και στους δύο γιους μας Γιώργο και Κωνσταντίνο, για όλες αυτές τις ώρες, τις ημέρες, τις νύχτες που ήμουν μακριά τους, για όλες αυτές τις χαρές του συζύγου και πατέρα που στερήθηκα και τους στέρησα, αφιερωμένος στη Μαιευτική – Γυναικολογία.”

Μπείτε στην επίσημη σελίδα του στο facebook: www.facebook.com/DimitrisKakaletris και δείτε μοναδικές συγκλονιστικές εικόνες λίγο μετά τον ερχομό μωρών που με τα δικά του “σταθερά” χέρια ήρθαν στη ζωή!
Tromaktiko