Με τον Φάμπιο αντί του Ναπολεόνι

Μπορεί η νίκη μέσα στο Σεράγεβο με 2-1 να δίνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο στον Ατρόμητο δεν εφησυχάζονται και το μυαλό τους είναι στην αναμέτρηση της Πέμπτης στο Περιστέρι (21:00). Η προετοιμασία για τον αγώνα αυτόν ολοκληρώθηκε και μετά την προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία εκτός έμειναν οι Ούμπιντες, Λημνιός, Παπασπύρος, Εγκουέμ, Γκορμπούνοφ, που θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο προπονητικό κέντρο.

Συγκεκριμένα οι 19 παίκτες που θα έχει μαζί του ο έμπειρος προπονητής είναι οι: Τσέναμο, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φάμπιο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούρος, Νάστος, Γεωργίου, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Τάτος.

Όσον αφορά το σύστημα, ο Παράσχος αναμένεται να κατεβάσει τον Ατρόμητο με 3-5-2, με την ενδεκάδα να έχει μόλις μία αλλαγή και συγκεκριμένα αυτή της παρουσίας του Φάμπιο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ναπολεόνι.

Ο Τσέναμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι τρεις της άμυνας οι Φυτανίδης, Ταυλαρίδης και Λαζαρίδης, οι Ναστος και Γιαννούλης τα φουλ μπακ από δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, στην μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Δημούτσος, και μπροστά οι Καραμάνος, Φάμπιο.