Τέλος για την AirFastTickets σε Βρετανία,Γερμανία και στο ελληνικό γραφείο

Στην αναστολή των συμφωνιών πωλήσεων αεροπορικών εισιτηρίων που είχε η Airfasttickets στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία προχώρησε η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), καθώς δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για την αποπληρωμή των οφειλών της εταιρείας.

Έτσι, πλέον, το τουριστικό πρακτορείο δεν θα μπορεί να διαθέτει αεροπορικά εισιτήρια σε αυτές τις χώρες-αγορές.

Όπως μεταδίδει το TTG, η ΙΑΤΑ αρχικά ανακάλεσε τη δυνατότητα πωλήσεων από τα γραφεία αυτά, αλλά και από το ελληνικό γραφείο τον Ιούνιο, μετά τις οφειλές ύψους 45 εκατ. ευρώ που όπως διαπιστώθηκε είχε η εταιρεία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η AirFastTickets φαίνεται να αδυνατεί να καταβάλει πληρωμές 13,9 εκατ. ευρώ για το Ηνωμένο Βασίλειο, 22 εκατ. ευρώ για την Γερμανία και 9 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα για την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου

Σε επιστολή προς τα μέλη της, την 1η  Αυγούστου, η ΙΑΤΑ σημείωσε ότι «δυστυχώς, παρά τις εκτενείς συζητήσεις και τις προτάσεις για καταβολή πληρωμών, δεν επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στην Iata και τη διαχείριση της AirFast Tickets».

Από την πλευρά της, η εταιρεία δηλώνει ότι παρά το αδιέξοδο των συζητήσεων με την ΙΑΤΑ, είναι αισιόδοξη ότι μπορεί τελικά να επιτευχθεί μία συμφωνία διευθέτησης των απαιτήσεων με τον Οργανισμό ή με τις αεροπορικές εταιρίες και πως εξακολουθεί να εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr