ΑΕΚ-Νίκη Βόλου 2-1

Έχοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε σε φιλικό προετοιμασίας της Νίκης Βόλου με 2-1 στο Πανθεσσαλικό, δείχνοντας πως διαθέτει την ποιότητα ομάδας της Superleague

Η εντυπωσιακή ΑΕΚ του πρώτου μέρους επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου σε φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τους “κυανόλευκους” να βελτιώνονται κάπως στην επανάληψη, όταν η Ένωση είχε αλλάξει όλη την ενδεκάδα της

Η Ένωση – υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη- έκανε ό,τι ήθελε στο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε… μόνο 0-2. Με το… καλημέρα, ο “δικέφαλος” άνοιξε το σκορ, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Αραβίδης άνοιξε το σκορ.

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου ήταν μόνιμα σε παθητικό ρόλο, χωρις να μπορούν να αντιδράσουν στις επελάσεις των Πλατέλλα και Μπαρμπόσα. Σε μία από αυτές, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Γιαννιτσανάκη και ο Μάνταλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι (34′) για το 2-0.

Η ΑΕΚ άλλαξε όλη την 11άδα στο δεύτερο 45λεπτο (από το 62′ και μετά διαφορετική ομάδα) αλλά και πάλι δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο της. Πέρα από το υπέροχο σε εκτέλεση γκολ του Σκούρτη, η ομάδα του Βόλου δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως χρειάζεται δουλειά ακόμα εάν θέλει να μην κινδυνέψει τη φετινή σεζόν, που θα τη βρει στην πρώτη κατηγορία.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταμπάκης, Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Μαρινάκης), Σωτηράκος, Ίβενς (46′ Μαχλελής), Καρασαλίδης, Λάουξ, Γιαννιτσάνης (69′ Μέτσε), Κοτσαρίδης, Μουζακίτης (69′ Νικλητσιώτης), Μάρτινς, Τζιώρας (73′ Σκούρτης).
AEK:Ανέστης (62′ Καραγκιολίδης), Μπακάκης (55′ Γροντής), Κολοβέτσιος (62′ Σαρρής), Λαμπρόπουλος (62′ Σβάρνας), Πεταυράκης (55′ Γεωργέας), Ανάκογλου (55′ Ρόβας), Κορδέρο (46′ Φαγέ), Μάνταλος (62′ Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (46′ Πλατέλλας), Μπαρμπόζα (62′ Ζόριτς), Αραβίδης (46′ Ντούνης)