Σαμαράς: Συγχαρητήρια για τις παγκόσμιες διακρίσεις σας

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στους Έλληνες αθλητές Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα, Σπύρο Γιάνναρο και Παναγιώτη Μαγδανή για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών και την Κατερίνα Νικολαΐδου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο σκιφ ελαφρών βαρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Άμστερνταμ.

Ο Πρωθυπουργός στο τηλεγράφημά του αναφέρει:

«Συγχαρητήρια για τις παγκόσμιες διακρίσεις σας. Με τις μεγάλες σας επιτυχίες αποδεικνύετε σε όλους μας ότι όποιες και αν είναι οι δυσκολίες, η συντονισμένη και η άοκνη προσπάθεια αποδίδει πάντα».

Παγκόσμιο ρεκόρ

Οι Λευτέρης Κόνσολας, Γιώργος Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος και Παναγιώτης Μαγδανής τερμάτισαν πρώτοι σε 5.42.750, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο κατέβασαν κατά 7’!

Η συγκεκριμένη τετράδα κατέκτησε το χρυσό και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013 την Τσουνγκιού.

«Τα πήγαμε πολύ καλά σε αυτό τον αγώνα. Είμαστε ευτυχισμένοι, γιατί καταφέραμε να κάνουμε παγκόσμιο ρεκόρ», τόνισε ο Γιάνναρος στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις μέσα στο 2014 η Κατερίνα Νικολαϊδου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Άμστερνταμ.