Απόδραση κρατουμένου από τα δικαστήρια Πειραιά – Πιάστηκε στην Δραπετσώνα

Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη αυτή την ώρα για τον εντοπισμό του κρατουμένου – Στις έρευνες συμμετέχουν και δυο ελικόπτερα της αστυνομίας – Είχε συλληφθεί γιατί είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους και είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στον Πειραιά γύρω από τα δικαστήρια μετά την απόδραση κρατουμένου. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη κινητοποίηση με περιπολικά της αστυνομίας, αλλά και δυο ελικόπτερα τόσο γύρω από το δικαστικό μέγαρο όσο και στους κεντρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βγήκε από την πόρτα σαν κύριος. Πρόκειται για έλληνα ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά και κλοπές και λόγω καλής διαγωγής είχε βγει με περιοριστικούς όρους.

Όμως τους παραβίασε και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα δικαστήρια Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διέφυγε της προσοχής των φρουρών και εξαφανίστηκε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΠΗΓΗ:newsIt.gr

ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Πειραιάς
Συνελήφθη τελικά το απόγευμα της Πέμπτης στη Δραπετσώνα, μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, το άτομο που απέδρασε το μεσημέρι από τα δικαστήρια Πειραιά, όπου είχε μεταχθεί, κατηγορούμενος για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν τεθεί κατά την πρόσφατη αποφυλάκισή του.

Ο δραπέτης, είχε πρόσφατα αποφυλακισθεί για κλοπές και ναρκωτικά και είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους.

Συνελήφθη από την αστυνομία και είχε οδηγηθεί το μεσημέρι στην εισαγγελία Πειραιά, απ’ όπου απέδρασε.