Έτσι διακρίνονται οι ομογενείς πολιτικοί

Άξιο αντιπρόσωπο των ψηφοφόρων του Oakleigh στην πολιτειακή βουλή, έχρισαν τον Έλληνα υποψήφιο του Εργατικού Κόμματος, Σταύρο Δημόπουλο, ο πρώην πρωθυπουργός, Steve Bracks, ο πρώην αρχηγός του κοινοπολιτειακού Εργατικού Κόμματος και πρώην υπουργός, Simon Crean, και η απερχόμενη βουλευτής Oakleigh, Ann Barker.

Σε εκδήλωση, για την οικονομική στήριξη της προεκλογικής εκστρατείας του ομογενούς υποψηφίου στο εστιατόριο Ella στο Oakleigh, και τα τρία στελέχη του Εργατικού Κόμματος εξήραν την προσωπικότητα, την ωριμότητα, την τιμιότητα, την πολιτική δεξιότητα και την αγάπη του Σταύρου Δημόπουλου για το Oakleigh, την περιοχή που γεννήθηκε, ανδρώθηκε και μένει.

Ο Σταύρος Δημόπουλος (δεύτερος από δεξιά) με τους «μέντορές» του Simon Crean (πρώτος δεξιά), Steve Bracks και Ann Barker.

Ο Σταύρος Δημόπουλος (δεύτερος από δεξιά) με τους «μέντορές» του Simon Crean (πρώτος δεξιά), Steve Bracks και Ann Barker.

Και γνωρίζουν πολύ καλά οι Βracks, Crean και Barker ποιος είναι, τι έκανε και τι μπορεί να κάνει ο Σταύρος Δημόπουλος για τους κατοίκους του Oakleigh, διότι συνεργάστηκε στενά και με τους τρεις. Όπως τόνισαν και οι τρεις στις ομιλίες τους, ο κ. Δημόπουλος «έμαθε την πολιτική δίπλα τους και αρίστευσε ως μαθητής, όπως αριστεύει και ως στέλεχος του πολιτειακού υπουργείου Δικαιοσύνης, στο οποίον εργάζεται».

Η Ann Barker, που θα διαδεχθεί ο κ. Δημόπουλος, αν κερδίσει την έδρα, δήλωσε, ότι «ο διάδοχός της είναι ένα άξιο άτομο, που έχει προσφέρει πολλά στους κατοίκους του Oakleigh και των γύρω περιοχών ως δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Monash και φιλοδοξεί να προσφέρει περισσότερα ως αντιπρόσωπός τους στην πολιτειακή βουλή.
«Αποσύρομαι από την πολιτική ικανοποιημένη από το γεγονός, ότι το άτομο που θα με διαδεχθεί έχει τις απαιτούμενες ικανότητες, πλήρη γνώση των αναγκών των κατοίκων του Oakleigh και υπεράνω όλων την ευαισθησία, που πρέπει να διαθέτει κάθε υπεύθυνος πολιτικός.

Επιπροσθέτως, ο Σταύρος Δημόπουλος χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού της ελληνικής παροικίας του Oakleigh την οποία θα συνεχίσει, είμαι βέβαιη, να υπηρετεί με το ίδιο πάθος. Καλώ τους Έλληνες του Oakleigh να στηρίξουν τον Σταύρο στις εκλογές του Νοεμβρίου για να έχουν στη βουλή έναν δικό τους άνθρωπο» είπε η κ. Barker.
Συγκινημένος από τις εκδηλώσεις αγάπης και εκτίμησης των 150 φίλων και υποστηρικτών του, που παρέστησαν στην εκδήλωση, ο κ. Δημόπουλος επανέλαβε τη δέσμευσή του «να υπηρετήσει με πάθος τους ψηφοφόρους του Oakleigh ανεξαρτήτως καταγωγής».

Ο κ. Δημόπουλος ευχαρίστησε τους «μέντορές» του, Βracks, Crean και Barker και του διαβεβαίωσε ότι «οι συμβουλές και οι υποδείξεις τους θα αξιοποιηθούν για το συμφέρον των κατοίκων του Oakleigh». Απευθυνόμενος προς τον Ελληνισμό του Oakleigh ο Έλληνας υποψήφιος διαβεβαίωσε ότι, «αν εκλεγεί θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλους τους φορείς για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο σκιώδης υπουργός Δικαιοσύνης, Martin Pakula, ο πρώην υπουργός Φάνος Θεοφάνους, ο γερουσιαστής Ηλίας Ταρλάμης, οι Έλληνες υποψήφιοι Νίκος Στάικος και Φίλιπ Δαλιδάκης, ο δήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου Monash, αντιπρόσωποι αυστραλιανών και ελληνικών συλλόγων και οργανώσεων της περιοχής, Αυστραλοί και Έλληνες επιχειρηματίες και πολλοί άλλοι φίλοι και υποστηρικτές του κ. Δημόπουλου.

Πηγή:Neowkosmos.com