Ανατριχιαστικά ευρήματα σε σορό 47χρονου επιχειρηματία στην Κύπρο

Μια από τις πιο περίεργες εγκληματικές ενέργειες που έχουν συμβεί ποτέ στην Κύπρο καλούνται να διαλευκάνουν οι αστυνομικές αρχές. Αυτή δεν είναι άλλη από τον θάνατο του 47χρονου Ρώσου επιχειρηματία, που βρέθηκε νεκρός στο σαλόνι του σπιτιού του στον Πρωταρά από την 39χρονη σύζυγό του, με το θρίλερ για αν πρόκειται περί ανθρωποκτονίας ή θανάτου εξ αμελείας να συνεχίζεται.
Ανατριχιαστικά είναι τα ευρήματα που βρήκαν στη σορό του 47χρονου οι ιατροδικαστές κατά τη νενομισμένη νεκροτομή. Συγκεκριμένα, στο στόμα του εντοπίστηκαν κουτάλι, πιρούνι, κέρματα, ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, κέρματα και βραχιόλι, ενώ στην μύτη του εντοπίστηκε ξυραφάκι.

Έτσι, οι ιατροδικαστές εκτιμούν ότι ο θάνατος του δεν προήλθε από έμφραγμα αλλά από ασφυξία, λόγω εισρόφησης αίματος, η οποία προκλήθηκε από τραυματισμό μαλακών μορίων της στοματικής κοιλότητας.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης οι ανακριτές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Στο ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα που συνέβησαν ποτέ στην Κύπρο, η 39χρονη σύζυγος του θύματος προβάλλει τον ισχυρισμό ότι μετά το έμφραγμα που υπέστη ο 47χρονος προσπάθησε να κραήσει το στόμα του ανοιχτό βάζοντας διάφορα αντικείμενα μέσα σε αυτό.

Η 39χρονη εξετάστηκε από ψυχίατρο, η οποία έκρινε την υποχρεωτική της νοσηλεία στο ψυχιατρείο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και στο παρελθόν η σύζυγος του θύματος παρακολουθείτο από ιατρούς.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε και έναν 11χρονο γιο, ο οποίος βρίσκεται πλέον υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας.