Στο ΟΑΚΑ εξελίσσεται η συναυλία της Lady Gaga

Αθήνα
H πολυαναμενόμενη -για αρκετούς- συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα είναι γεγονός. Λίγο πριν τις 10 το βράδυ η εκκεντρική pop star βγήκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ για να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της σε ένα show που περιέχει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και πάρτυ!Η Lady Gaga αναχώρησε από το ξενοδοχείο με μια εμφάνιση που θύμιζε ελαφρώς αρχαία θεά: φορούσε μια περίεργη τιάρα στο κεφάλι της, ένα λευκό φόρεμα.

Το ΟΑΚΑ δεν είναι ασφυκτικά γεμάτο, ωστόσο, ο κόσμος έχει κέφι και διάθεση να περάσει καλά.

Η σκηνή ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Παχιά Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ., το ύψος 21μ., και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τοποθετήθηκαν δύο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Η Lady Gaga βγήκε στη σκηνή κρατώντας την ελληνική σημαία και χαιρέτησε το πλήθος δηλώνοντας ότι θαυμάζει την Ελλάδα και ότι πρόκειται για μια χώρα που την εμπνέει.  Είπε επίσης ότι στα 15 της  δούλεψε σε τρία ελληνικά εστιατόρια στη Νέα Υόρκη.

Η συναυλία, με τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι.

Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ώς τις 24 Νοεμβρίου σε: Αμβέρσα, Άμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Σέφιλντ και Νιούκαστλ.

φωτογραφία πρώτης σελίδας: Με αυτή την εμφάνιση αναχώρησε από το ξενοδοχείο για το ΟΑΚΑ   (Φωτογραφία:  Reuters )