Σάλος από χαιρετισμό του Ομπάμα

Σάλος προκλήθηκε με το βίντεο που ανήρτησε ο Λευκός Οίκος στο Instagram και δείχνει τον Μπάρακ Ομπάμα να χαιρετά στρατιωτικά πεζοναύτη με τον καφέ στο χέρι, κατεβαίνοντας από το προεδρικό ελικόπτερο Air Force One λίγη ώρα μετά την προσγείωσή του στη Νέα Υόρκη, όπου διεξάγεται η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

obama-cofee3.png
Φτάνοντας στο τελευταίο σκαλοπάτι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαιρετάει τον πεζοναύτη, ο οποίος στέκεται από τα δεξιά του, σηκώνοντας το χέρι του με το οποίο κρατάει μία λευκή κούπα με καφέ, όπως βλέπετε.

Resizer.ashx

 

 

 

 

obama-coffee1.png
Όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν επικριτικά σχόλια από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντας «ασεβή» τη χειρονομία του Αμερικανού προέδρου.

obama-coffee.png
Ο στρατιωτικός χαιρετισμός αποτελεί παράδοση για τους προέδρους όταν συναντούν τους πεζοναύτες που στέκονται στο τελευταίο σκαλοπάτι της σκάλας του ελικοπτέρου.

Να σημειωθεί ότι και άλλοι πρόεδροι στο παρελθόν έχουν φωτογραφηθεί κάνοντας περίεργους χαιρετισμούς. Όπως σύμφωνα με το CNN, το 2011, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος προσπάθησε να χαιρετίσει στρατιωτικά ενώ κρατούσε τον σκύλο του.

Πηγή:Star.gr