Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του τεμαχισμένου πτώματος – Στην Ασφάλεια η οικογένειά του

Οι εξελίξεις με το τεμαχισμένο πτώμα ηλικιωμένου άντρα που βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα σε μία σακούλα σε κάδο σκουπιδιών στο Αιγάλεω δεν έχουν τέλος, καθώς οι αστυνομικοί αργά το απόγευμα της Πέμπτης κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άντρα, ελληνικής καταγωγής στην ηλικία των 85 ετών, ο οποίος μάλιστα μένει λίγα μέτρα από το σημείο που εντοπίστηκε τεμαχισμένος και απανθρακωμένος.

Η ιδιαίτερη αυτή κοντινή απόσταση προκάλεσε πολλά ερωτήματα στους αστυνομικούς και για αυτό έχουν κληθεί στην Ασφάλεια Αττικής όλα τα μέλη του στενού του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Η ταυτοποίηση των στοιχείων του ηλικιωμένου άντρα έγινε ύστερα από εξέταση της οδοντοστοιχίας του και αφού εντόπισαν φωτογραφίες του, εντόπισαν και τον τόπο κατοικίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του 85χρονου άντρα μετέβη σήμερα στην αστυνομία, προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του πατέρα της.

Ωστόσο το πιο σημαντικό στοιχείο το οποίο στην ουσία είναι αυτό που προβληματίζει τους έμπειρους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είναι το γεγονός πως ο δράστης ή οι δράστες έχουν φροντίσει να εξαφανίσουν τα χέρια του θύματος.

Έχουν κόψει δηλαδή τις παλάμες στο ύψος των καρπών και τις έχουν πετάξει σε άλλο σημείο, από εκεί που άφησαν το πτώμα και του έβαλαν φωτιά, ουσιαστικά για να το εξαφανίσουν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη, οι δολοφόνοι προσπάθησαν να κόψουν τον άνδρα στα δυο. Όταν δεν τα κατάφεραν απόλυτα και αφού του έκοψαν τις ρώγες των δακτύλων για να μην μπορεί να αναγνωριστεί από τα δακτυλικά αποτυπώματα, του έβαλαν και φωτιά να τον κάψουν! Από την φωτιά φαίνεται ότι αποκολλήθηκε το πάνω μέρος του κορμού του άτυχου άνδρα!