Πρόβλημα με Αβράαμ, έφερε τον Σκόνδρα στην Εθνική

Αθήνα
Ένα απρόοπτο πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική ομάδα και πιο συγκεκριμένα στις κλήσεις που έκανε ο Κλαούντιο Ρανιέρι για την αποστολή της ομάδας εν όψει των αγώνων με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2016. Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε πως ο τραυματισμός του στο ζυγωματικό είναι πιο σοβαρός απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 ημέρες. Έτσι, στη θέση του κλήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας του ΠΑΟΚ.

Ο Ελληνας διεθνής στόπερ της Τραμπζονσπόρ κόπηκε από την αποστολή στην οποία κλήθηκε εσπευσμένα για να ενσωματωθεί ο δεξιός μπακ του «Δικεφάλου», με τον Ρανιέρι, να έχει προφανώς εναλλακτικό σχέδιο στο μυαλό του.

Σε ό,τι αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, διευκρινίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραστεί στη συγκέντρωση της Εθνικής για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο και να συνομιλήσει με τον ομοσπονδιακό κόουτς, όμως, η απόφαση για την ετοιμότητά του, θα ληφθεί τη Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα, οι Νίκος Καρέλης και Σωκράτης Διούδης κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και αμφότεροι δήλωσαν ευτυχείς για το γεγονός αυτό, ενώ τόνισαν ότι θα τα δώσουν όλα για να βοηθήσουν τη «γαλανόλευκη».

Ο Νίκος Καρέλης είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών και ανυπομονώ να γίνω κι εγώ μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Είναι ένα σπουδαίο γεγονός για κάθε ποδοσφαιριστή και ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα του. Είναι στο χέρι μου να δικαιώσω τον κ. Ρανιέρι για αυτή την επιλογή του. Στόχος μου είναι να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται για πρόκριση στο EURO της Γαλλίας».

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Διούδης, τόνισε: «Είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου! Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν όνειρο ζωής η συμμετοχή μου στην Εθνική Ανδρών. Υπήρξα μέλος όλων των «μικρών» Εθνικών Ομάδων και έζησα σπουδαίες στιγμές και διακρίσεις. Εύχομαι να είμαι υγιής για να δουλέψω σκληρά και να καθιερωθώ στην ομάδα. Θέλω να τη βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τον κ. Ρανιέρι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Newsroom ΔΟΛ