Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών Κυριάκου Γεροντόπουλου στη Ρουμανία

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Ρουμανία, την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014.

Το πρωί της Τρίτης, ο κ. Γεροντόπουλος θα εγκαινιάσει στο Βουκουρέστι το νέο κτίριο του Ελληνικού Σχολείου «Αθηνά» και θα έχει συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας και βουλευτή του Ρουμανικού Κοινοβουλίου, κ. Ντράγκος Ζησόπουλο και, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία του Ελληνο-Ρουμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί την Βράιλα, όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της ομογένειας και, στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Γαλάτσι, όπου θα συναντηθεί με μέλη της ελληνικής κοινότητας. Κατά την παραμονή του στη Βράιλα και στο Γαλάτσι, ο κ. Γεροντόπουλος, μετά τις επαφές του με τους ελληνικής καταγωγής ομογενείς, θα επισκεφθεί τις ελληνικές Εκκλησίες των δύο πόλεων.