Με επιτυχία η εκδήλωση των 40 χρόνων ζωής του Οργανισμού «Ενωμένοι Έλληνες Ψηφοφόροι Αμερικής»

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, το βράδυ, δόθηκε με μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα του Οργανισμού «United Hellenic Voters of America» στην πολυτελή αίθουσα εκδηλώσεων «Empress» στο προάστειο του Addison, στο οποίο παραβρέθηκαν τα μέλη της οργάνωσης και πολλοί υποστηρικτές, καθώς και πολλοί Αμερικανοί πολιτικοί οι οποίοι κατέχουν διάφορα αξιώματα είτε σε επίπεδο δήμων και κοινοτήτων, είτε σε νομαρχιακό επίπεδο.

Ο ιδρυτής του οργανισμού Δρ. Δημήτρης Κυριαζόπουλος, συνεχίζει άοκνα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποστηρίζει πολιτικούς οι οποίοι παίρνουν θέση στα εθνικά μας θέματα και συγχρόνως προωθεί σε κυβερνητικές θέσεις επιστήμονες ελληνικής καταγωγής.

Ο οργανισμός με την καθοδήγηση και την επίμονη ερ-γατικότητα του ιδρυτή και Προέδρου του, Δρ. Δημ. Κυριαζόπουλου, των αξιωματούχουν, και των μελών του, που το υπηρετούν αφιλοκερδώς, γιόρτασε τα 40 χρόνια ζωής, δράσης και πρώθησης των ελληνικών συμφερόντων, όπου με την εκδήλωση αυτή δείχνει τη δυναμική του και ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην Ομογένεια της περιοχής μας και της Αμερικής.

Πηγή: Ελληνική Φωνή

Φωτογραφία αρχείου Google.gr