Σάββας Αναστασιάδης: «…καλώς ήρθες pontosnews ».

Στο Θέατρο Παλλάς στην Αθήνα , το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο,…..πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η εκδήλωση παρουσίασης του ανανεωμένου pontosnews.

Ο πόντιος Βουλευτής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς (sic) κ. Σάββας Αναστασιάδης ήταν εκεί για να καλωσορίσει το pontosnews.

Γνώριζε καλά ότι δημιουργείται με στόχο από τη μία να καταγράψει, να διασώσει και να διαδώσει την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του ελληνισμού της Ανατολής και από την άλλη να ενώσει τον Ελληνισμό της διασποράς και να κρατήσει ζωντανή και ισχυρή την Οικουμενική Ελλάδα.

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κ. Αναστασιάδη:

“Ίσως έπρεπε να φτάσω να γίνω Βουλευτής για να καταλάβω ότι και τα πιο απλά και τα πιο αυτονόητα πράγματα για γίνουν,στη χώρα μας,θέλουν μεγάλο αγώνα. Και έπρεπε να φτάσω να γίνω πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής του απόδημου Ελληνισμού για να κατανοήσω ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες. Η μια η Ελλάδα που ζούμε όλοι εμείς καθημερινά, που είναι Ελλάδα που είναι κλεισμένη στα στενά και μίζερα γεωγραφικά της όρια και η άλλη η Ελλάδα της διασποράς, η οικουμενική Ελλάδα που δεν έχει όρια. Η Ελλάδα με απέραντους ορίζοντες .

“Η Ελληνική πολιτεία χρόνια τώρα, θεωρητικά τουλάχιστον , προσπαθεί να ενώσει αυτές τις δύο Ελλάδες, χωρίς επιτυχία όμως μέχρι σήμερα. Και έπρεπε πάλι να παρέμβει η οραματική, η πατριωτική,η δημιουργική ιδιωτική πρωτοβουλία για να αναλάβει αυτό το μεγάλο εγχείρημα . Στόχος από τη μία να καταγράψει, να διασώσει και να διαδώσει την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του ελληνισμού της Ανατολής και όχι μόνο και από την άλλη με πρωτοπόρες εφαρμογές, να ενώσει τον Ελληνισμό της διασποράς και να κρατήσει ζωντανή και ισχυρή την οικουμενική Ελλάδα. Δεν χαιρετίζουμε απλώς αυτή την προσπάθεια, συμμετέχουμε ενεργά και την στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Γιατί δεν είμαστε μόνο πολλοί, είμαστε δυνατοί και αποφασισμένοι να πετύχουμε και θα πετύχουμε. Καλώς ήρθες pontosnews”.

 

 

Παρακαλούμε για δημοσιογραφική κάλυψη

Ευχαριστούμε για την συνεργασία

Πληρ.: Αναστασία Χατζηλασκαράκη 6972860939