«Κοίταζα τις θηλές της γιατί φοβόμουν ότι θα πεταχτούν στο πιάτο μου»

Η εξήγηση της Σοφία Λόρεν για το θρυλικό βλέμμα της στη φωτογραφία με τη Τζέιν Μάσφιλντ

Προσπάθησε να κλέψει την παράσταση από τη Σοφία Λόρεν με ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ και χωρίς στηθόδεσμο. Η Τζέιν Μάσφιλντ όχι απλώς το… κατάφερε, αλλά τράβηξε πάνω της το λοξό βλέμμα της ίδιας της ιταλίδας σταρ, η οποία δεκαετίες μετά έδωσε την εξήγηση «φοβόμουν ότι οι θηλές της θα πεταχτούν στο πιάτο μου». «Θα εκραγούν και θα γεμίσουν όλο το τραπέζι», συμπλήρωσε!

Το δείπνο στο εστιατόριο Romanoff’s εκείνο το βράδυ ήταν προς τιμή της Λόρεν. Παρευρέθηκε όλη η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ. Μεταξύ τους και η αμερικανίδα Τζέιν Μάνσφιλντ με τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Η νεαρή τότε Σοφία Λόρεν είδε την Μάνφιλντ να κάθεται δίπλα της και χάρισε στους θαυμαστές της μια από τις πιο πολυσυζητημένες φωτογραφίες στην ιστορία του Χόλιγουντ. Τη στιγμή της ζήλιας και της αποδοκιμασίας, αλλά και του «καυστικού» βλέμματος, κλήθηκε να σχολιάσει τώρα η 80χρονη πια Λόρεν.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly έδωσε την εξήγηση που πολλοί περίμεναν χρόνια. «Κοίτα αυτήν τη φωτογραφία. Πού είναι το βλέμμα μου; Κοιτάζω επίμονα τις θηλές της γιατί φοβάμαι πως θα πεταχτούν στο πιάτο μου. Στο πρόσωπό μου μπορείς να δεις τον φόβο. Φοβάμαι πολύ πως τα πάντα που συγκρατούνται στο φόρεμά της θα εκραγούν και θα γεμίσουν ολόκληρο το τραπέζι!».

Newsbeast.gr