Το πιο … high-tech κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Τι έχει μήκος μεγαλύτερο από πέντε Boeing 747, είναι 2,5 φορές ψηλότεροo από την Πυραμίδα της Γκίζας και διαθέτει μπάρμαν-ρομπότ για να σερβίρουν το ποτό σας;
Είναι το νέο πλοίο της Royal Caribbean, “Quantum of the Seas”, το οποίο θεωρείται αυτή τη στιγμή το πιο high-tech κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Το πλοίο βρίσκεται στη μέση του παρθενικού του ταξιδιού, μίας 8ήμερης κρουαζιέρας από το Σάουθαμπτον στη Ν. Υόρκη.
Σύμφωνα με την Royal Caribbean, το πλοίο “ζυγίζει” 67.800 τόνους, διαθέτει 16 καταστρώματα για τους επισκέπτες, στα οποία όλα λειτουργούν με την “τελευταία λέξη της τεχνολογίας”, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως 4.180 άτομα.
Αποφασίσατε καθυστερημένα να κλείσετε εισιτήριο και δεν βρίσκεται καμπίνα με θέα των ωκεανό; Μην φοβάστε υπάρχουν δωμάτια τα οποία έχουν εικονικά μπαλκόνια που σας προσφέρουν άπλετη θέα των καταγάλανων νερών. Επίσης οι φιλοξενούμενοι στο κρουαζιερόπλοιο μπορούν να ανοίξουν τα δωμάτιά τους με ειδικά βραχιόλια, τα οποία διαθέτουν ειδικό GPS για να κινούνται μέσα στο πλοίο αλλά και τη δυνατότητα μέσω αυτού να πραγματοποιούν αγορές.
Βιονικό μπαρ και skydiving

Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το “Βιονικό Μπαρ” στο οποίο δεν υπάρχουν “κανονικοί” μπάρμαν αλλά ειδικά κατασκευασμένα ρομπότ. Ταυτόχρονα – όσο απίστευτο και εάν ακούγεται – έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν στο σπορ του skydiving, μιας και υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου κάποιος μπορεί να “βουτήξει” από ύψους 300 ποδιών.
Δεν σας φτάνουν μόνο αυτές οι επιλογές διασκέδασης; Μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο με τα «συγκρουόμενα αυτοκίνητα», αλλά και ένα από τα 18 εστιατόρια του πλοίου.

Μπάρμαν-Ρομπότ για να μην υπάρξει περίπτωση να σας σερβίρουν λάθος παραγγελία….


Για τους λάτρεις των ριψοκίνδυνων σπορ, υπάρχει ειδική κατασκευή για… skydiving.

Μπορείτε να θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια, “σπινιάροντας” στα συγκρουόμενα.

… και λίγο surfing on board δεν κάνει κακό….

Για τους “κλασσικούς” ταξιδιώτες υπάρχουν και τα εστιατόρια

(Newmoney)